Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA POLETNE POČITNICE V LJUBLJANI

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SIMBIOZA POLETNE POČITNICE V LJUBLJANI

Tudi letos bomo skupaj preživeli najboljše poletne počitnice v Ljubljani. Za vas smo pripravili 4 tematsko obarvane termine, dva v juliju in dva v avgustu.

Leto gre prehitro naokoli, mi pa se že neizmerno veselimo poletnih počitnic v Ljubljani in skoka v poletje. Kot vedno, je pri nas na prvem mestu ljubeče, prijetno, veselo in polno novih izkušenj in doživetij počitniško varstvo. Zelo radi spoznavamo nove ljudi in okolje okrog sebe, se gibamo na svežem zraku, prepevamo pesmice, plešemo, se igramo, zabavamo, poslušamo pravljice, ustvarjamo z računalniki, spoznavamo naravo… in še bi lahko naštevali kaj vse radi delamo- dolgčas nam ni nikoli.

1. termin = RAČUNALNIŠKO USTVARJALNI TEDEN (4.7. – 8.7.)

2. termin = GIBALNO ŠPORTNI TEDEN (11.7. – 15.7.)

3. termin = NARAVNO UMETNIŠKI TEDEN (16.8. – 19.8.)

4. termin = MULTIMEDIJSKI TEDEN (22.8. – 26.8.)

Varstvo bo potekalo vsak dan med 8. in 17. uro (možnost prihoda že od 7. ure dalje).

PRIJAVE: Prijave sprejemamo TUKAJ.

CENA: Cena posameznega termina je 65 € /teden z že vključenim DDV (cena za 3. termin je 58€/teden): cena vključuje zajtrk, kosilo, malico, izvedbo delavnic, material, vstopnine in pedagoško vodenje.

POPUSTI:

1. Terminski popust: ob hkratnem nakupu več terminov (otrok se bo udeležil varstva več terminov), vam priznamo 5% popusta na drugi/tretji/četrti izbrani termin.

2. Družinski popust: popust ob prijavi dveh ali več otrok iz iste družine (prvi otrok polna cena, drugi otrok -5%, tretji -10%…)

Več informacij o programu, podrobnostih in prijavo najdete TUKAJ.

Veselimo se poletnih počitnic z vami!

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar