Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SUPER TRUPER SIMBIOZA POČITNICE 2018: NAJBOLJŠE POČITNIŠKO VARSTVO V MESTU!

Nazaj
Simbioza > Novice > OTROCI > SUPER TRUPER SIMBIOZA POČITNICE 2018: NAJBOLJŠE POČITNIŠKO VARSTVO V MESTU!

Juhuuu, počitnice so skoraj že tu! ?

SIMBIOZA POLETNE POČITNICE V LJUBLJANI

Poletni tedni polni smeha, zabave, novega znanja, ustvarjanja, risanja, pisanja, plesa, različnih obiskov in raziskovanja v naravi. Simbioza je pripravila pester program najboljše zabave v prestolnici, kjer vaši otroci ne smejo manjkati! Letošnje Simbioza počitnice potekajo kar pet tednov in vsak je obarvan po svoje. Počitnice so namenjene otrokom starim od 5. do 13. let.

KJE, KDAJ, KAJ…

KDAJ: Program počitniškega varstva obsega dnevne aktivnosti med 7.30 in 16.30 uro, 5 izbranih tednov med poletnimi počitnicami.

KJEDunajska cesta 22, Ljubljana, stavba Slovenijales

KAJ: Tematski tedni 

 IGRIVI TEDEN (26. 6. – 29. 6. 2018, 4 dni)

V prvi teden »super truper« Simbioza počitnic bomo zakorakali ob zvokih cirkuške trobente, nasmejani bomo obiskali hram umetnosti ter se polni vtisov tudi sami lotili ustvarjanja predstave. Ob petju in plesu bomo izdelovali nadvse zabavne rekvizite in kostume, poskrbeli bomo tudi za primerno masko, da naša predstava zagotovo ne bo izpadla kot fiasko!!!

Aktivnosti:

cirkuške veščine – gledališka improvizacija – obiski kulturnih ustanov – ples in petje – likovne ustvarjalnice in še in še!!!

MODRI TEDEN (2. 7. – 6. 7. 2018, 5 dni)

Drugi teden zagotovo ne bo bil zmeden…  saj za to poskrbel bo računalnik, seveda  več kot le en. Klik na miško in že za kosilo imamo pohano piško. Vse kar vam bo treba storiti je le v računalniško sobo za kakšno kratkočasno urico priti, potem pa pot pod noge, vdihniti svež zrak in se v znanstveni laboratorij podat.

Aktivnosti:

računalniške delavnice – obiski znanstvenih ustanov – fitnes možgančkov pa še kaj!!!

RAZGIBANI TEDEN (9. 7. – 13. 7. 2018, 5 dni)

In že pred nami je tretji teden, ki zares bo prav poseben. Najprej tek čez drn in strn v naravi, kjer prijazno pozdravimo živali, preden si gremo podajat žogo na sveži travi. Sledi še sprehod po betonskem mestu, kjer bomo iskali zaklad na njegovem najbolj zelenem mestu, obiskali bomo tudi muzej.. tako da s polno paro po urbani cesti naprej… juhej!!   

Aktivnosti:

športne aktivnosti – dan v naravi – urbani dan – ekološke ustvarjalnice pa tudi nadvse zanimive eko pravljice!!!

ZVEDAVI TEDEN (20. 8. – 24. 8. 2018, 5 dni)

Četrti teden bo z dokumentiranjem obseden… a zato prav nič manj poseben. Kamere in fotoaparati… prav nič se nam jih ni treba bati… , kajti  v našem časopisu, vse podrejeno bo le opisu… Če pa kaj ne bomo zapisali, radijski govorci bomo vsi postali!!!

Aktivnosti: novinarske ustvarjalnice – radijski dan – televizijski dan – multimedijski dan in seveda še kaj!!

NENAVADNI TEDEN (27. 8. – 31. 8. 2018, 5 dni):

In za konec, ko sicer tudi pravljicah že poči lonec, pa super truper Simbioza počitnic še ne bo konec… za dan princeske in vitezi bomo vsi postali ter kot gusarji in pustolovci bomo našo pravljico nadaljevali. Skočili na obisk bomo tudi h cirkusantom, in ko se bomo utrudili se bomo na pravo angleško čajanko napotili ter zvokom glasbil vsi skupaj prisluhnili… se počasi v sen spustili… in šele tedaj bo počil lonec in Super truper Simbioza počitnic bo za letos žal konec!

Aktivnosti: pravljični dan – pustolovski dan- angleški dan – cirkuški dan  – glasbeni dan

SE VIDIMO!

CENA

  • Cena za prijavo med 19. maj – 31. maj je 85 EUR/termin.
  • Cena za prijavo od 1. junija je 95 EUR/termin.

Opomba: prvi termin počitniškega varstva poteka 4 dni. Cena Igrivega tedna je tako 55 EUR/75 EUR/85 EUR, odvisno od časa prijave.

Cena z že vključenim DDV vključuje: zajtrk, kosilo, malico, izvedbo delavnic, material, vstopnine in pedagoško vodenje.

POPUSTI:

  • Terminski popust: ob hkratnem nakupu več terminov (otrok se bo udeležil varstva več terminov), vam priznamo 5% popusta na drugi/tretji/ izbrani termin.
  • Družinski popust: popust ob prijavi dveh ali več otrok iz iste družine (prvi otrok polna cena, drugi otrok -5%, tretji -10%…).

   PRIJAVNI  OBRAZEC 

Sorodne objave

Podaljšan rok za prijavo na nagradni natečaj za osnovnošolce »Neresnične informacije na spletu«

Ministrstvo za digitalno preobrazbo podaljšuje rok za prijavo na nagradni natečaj, na katerem bodo izbrani trije najboljši digitalni izdelki na...

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Začenjajo se tedni digitalnih veščin: All Digital Weeks 2023

S ponosom naznanjamo, da smo tudi letos v Simbioza Genesis, socialno podjetje, nacionalni partner kampanje Tedni digitalnih veščin 2023 (All...

Oddajte svoj komentar