Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Zaključno poročilo – ključne ugotovitve fokusnih skupin projekta HEAL

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Zaključno poročilo – ključne ugotovitve fokusnih skupin projekta HEAL

Poročilo, ki je pred vami prikazuje ključne ugotovitve fokusnih skupin evropskega projekta e-Health Literacy – HEAL, ki ga financira strateško partnerstvo Erasmus+. K sodelovanju v fokusnih skupinah so bili povabljeni strokovnjaki s področja e-zdravja in predstavniki dobrih praks iz Nemčije, Litve, Grčije, Švice in Slovenije – držav partnerskih organizacij, ki so vključene v projekt HEAL. 

Pogovori s strokovnjaki, ki so razpravljali o najnovejših dosežkih na področju e-zdravja, praktični uporabi e-zdravja in njegovi prilagoditvi širši javnosti, izobraževalnih potrebah, strahovih in ovirah uporabnikov pri uporabi storitev e-zdravja ter novih tehnologijah in prihodnosti razvoja področja, so bili organizirani v vsaki partnerski držav posebej. 

Našemu vabilu za sodelovanje so se prijazno odzvali: Dr. Vojko Flis (UKC Maribor), Rebeka Žerovnik (Tehnološki park Ljubljana), mag. Neja Samar Brenčič (IZRIIS), Elena Nikolavčič (Telekom Slovenije), Jure Janet (NIJZ) in Drago Rudel (MKS – elektronski sistemi d.o.o.), za kar se jim na tem mestu še enkrat iskreno zahvaljujemo.

Naloga Simbioze, kot vodilnega partnerja v tem delu projekta, je bila poleg organizacije fokusne skupine v Sloveniji tudi priprava zaključnega poročila in analiza izsledkov vseh fokusnih skupin, ki ga najdete na povezavi TUKAJ.

Poročilo fokusnih skupin bo vključeno tudi v zaključno poročilo o poteku celotne prve faze projekta HEAL, ki ga naša ekipa že pridno pripravlja in katerega bomo objavili v mesecu novembru. 

Več o projektu si lahko preberete tudi na spletni strani projekta TUKAJ.

Vljudno vabljeni k ogledu😊!

Sorodne objave

Novo na naših policah: priročniki, ki vam odpirajo digitalna vrata

Z veseljem vam sporočamo, da so sveže iz pečice (ali sveži izpod računalniških tipk) prispeli naši težko pričakovani priročniki, ki...

ŠIRIMO EKIPO: Pridružite se nam!

Zveni zabavno, izzivalno? Si odprt/a za nove izkušnje? Čakajo te novi izzivi, zgrabi priložnost!

22. Festival za tretje življenjsko obdobje konec septembra v Cankarjevem domu

V Cankarjev dom v Ljubljano od 27. do 29. septembra prihaja že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), največji...

TRETJA KARIERA 2023/2024 – OKTOBER 2023

Jesen je v polnem razmahu in pri Simbiozi smo polni energije in novih idej. Z veseljem vam sporočamo, da je...