Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Zaključno poročilo – ključne ugotovitve fokusnih skupin projekta HEAL

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Zaključno poročilo – ključne ugotovitve fokusnih skupin projekta HEAL

Poročilo, ki je pred vami prikazuje ključne ugotovitve fokusnih skupin evropskega projekta e-Health Literacy – HEAL, ki ga financira strateško partnerstvo Erasmus+. K sodelovanju v fokusnih skupinah so bili povabljeni strokovnjaki s področja e-zdravja in predstavniki dobrih praks iz Nemčije, Litve, Grčije, Švice in Slovenije – držav partnerskih organizacij, ki so vključene v projekt HEAL. 

Pogovori s strokovnjaki, ki so razpravljali o najnovejših dosežkih na področju e-zdravja, praktični uporabi e-zdravja in njegovi prilagoditvi širši javnosti, izobraževalnih potrebah, strahovih in ovirah uporabnikov pri uporabi storitev e-zdravja ter novih tehnologijah in prihodnosti razvoja področja, so bili organizirani v vsaki partnerski držav posebej. 

Našemu vabilu za sodelovanje so se prijazno odzvali: Dr. Vojko Flis (UKC Maribor), Rebeka Žerovnik (Tehnološki park Ljubljana), mag. Neja Samar Brenčič (IZRIIS), Elena Nikolavčič (Telekom Slovenije), Jure Janet (NIJZ) in Drago Rudel (MKS – elektronski sistemi d.o.o.), za kar se jim na tem mestu še enkrat iskreno zahvaljujemo.

Naloga Simbioze, kot vodilnega partnerja v tem delu projekta, je bila poleg organizacije fokusne skupine v Sloveniji tudi priprava zaključnega poročila in analiza izsledkov vseh fokusnih skupin, ki ga najdete na povezavi TUKAJ.

Poročilo fokusnih skupin bo vključeno tudi v zaključno poročilo o poteku celotne prve faze projekta HEAL, ki ga naša ekipa že pridno pripravlja in katerega bomo objavili v mesecu novembru. 

Več o projektu si lahko preberete tudi na spletni strani projekta TUKAJ.

Vljudno vabljeni k ogledu😊!

Sorodne objave

Že berete digitalno?

Se odpravljate na izlet z avtom, avtobusom ali vlakom? Je pred vami dolga pot in se bojite, da se boste...

Podaljšan rok za prijavo na nagradni natečaj za osnovnošolce »Neresnične informacije na spletu«

Ministrstvo za digitalno preobrazbo podaljšuje rok za prijavo na nagradni natečaj, na katerem bodo izbrani trije najboljši digitalni izdelki na...

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...