Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Zaključno poročilo – ključne ugotovitve fokusnih skupin projekta HEAL

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Zaključno poročilo – ključne ugotovitve fokusnih skupin projekta HEAL

Poročilo, ki je pred vami prikazuje ključne ugotovitve fokusnih skupin evropskega projekta e-Health Literacy – HEAL, ki ga financira strateško partnerstvo Erasmus+. K sodelovanju v fokusnih skupinah so bili povabljeni strokovnjaki s področja e-zdravja in predstavniki dobrih praks iz Nemčije, Litve, Grčije, Švice in Slovenije – držav partnerskih organizacij, ki so vključene v projekt HEAL. 

Pogovori s strokovnjaki, ki so razpravljali o najnovejših dosežkih na področju e-zdravja, praktični uporabi e-zdravja in njegovi prilagoditvi širši javnosti, izobraževalnih potrebah, strahovih in ovirah uporabnikov pri uporabi storitev e-zdravja ter novih tehnologijah in prihodnosti razvoja področja, so bili organizirani v vsaki partnerski držav posebej. 

Našemu vabilu za sodelovanje so se prijazno odzvali: Dr. Vojko Flis (UKC Maribor), Rebeka Žerovnik (Tehnološki park Ljubljana), mag. Neja Samar Brenčič (IZRIIS), Elena Nikolavčič (Telekom Slovenije), Jure Janet (NIJZ) in Drago Rudel (MKS – elektronski sistemi d.o.o.), za kar se jim na tem mestu še enkrat iskreno zahvaljujemo.

Naloga Simbioze, kot vodilnega partnerja v tem delu projekta, je bila poleg organizacije fokusne skupine v Sloveniji tudi priprava zaključnega poročila in analiza izsledkov vseh fokusnih skupin, ki ga najdete na povezavi TUKAJ.

Poročilo fokusnih skupin bo vključeno tudi v zaključno poročilo o poteku celotne prve faze projekta HEAL, ki ga naša ekipa že pridno pripravlja in katerega bomo objavili v mesecu novembru. 

Več o projektu si lahko preberete tudi na spletni strani projekta TUKAJ.

Vljudno vabljeni k ogledu😊!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...