BTC CITY LAB

Rojstnodnevna zabava

Simbioza > OTROCI > Rojstnodnevna zabava
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Nimate ideje, kako presenetiti vaše male nadebudneže za rojstni dan? Ne skrbite! Za vas oziroma vaše male slavljence in slavljenke smo pripravili pester nabor vsebin za rojstno dnevne zabave, ki jih zagotovo ne bodo pustile ravnodušne. Da pa bo praznovanje res nekaj posebnega in nepozabnega oziroma da bo “Vse najboljše” res najboljše pa bodo poskrbeli naši izkušeni Simbioza animatorji, ki tudi tokrat obljubljajo najboljšo zabavo v mestu!

Simbioza rojstno dnevna zabava za otroke (all inclusive paket) vključuje:
 • izvedbo 2. urnega programa na željeno vsebinsko tematiko (120 minut)
 • animatorja/e
 • uporabo prostora, opreme itd. (potrebne za izvedbo izbranega programa)
 • personalizira e-vabila
 • e-fotografije
 • video zapis praznovanja (časovno trajanje po želji)
 • prigrizke in pijačo
 • rojstno dnevno torto (sadna ali čokoladna/čokoladno-sadna)

Cena: po dogovoru.

Po predhodnem dogovoru lahko praznujete vse dni v tednu, razen ob nedeljah. Maksimalno število udeležencev praznovanja: 15 otrok.

Dovolite nam, da za vaše male nadobudneže pripravimo najboljšo rojstnodnevno zabavo v mestu!

Za več informacij nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo prilagojeno vašim željam!

  V kolikor nas kontaktirate oziroma z nami delite osebne podatke preko zgornjega obrazca, bomo vaše osebne podatke obdelovali in hranili izključno za namene priprave odgovora oziroma nadaljnje komunikacije z vami glede rojstnodnevnih praznovanj za otroke.
  Za več informacij o vaših pravicah v zvezi s tem, ter o tem, kako osebne podatke v podjetju obdelujemo in kako dolgo jih hranimo, sledite tej povezavi: Varovanje osebnih podatkov, oziroma nam pišite na naslov: dpo@simbioza.eu.

  RAZPISANE TEMATIKE ROJSTNO DNEVNIH ZABAV:

  Simbioza LEGO WeDo 2.0 rojstnodnevna zabava

  Ne glede na število svečk, ki jih bo slavljenec/ka upihnil/a na na rojstnodnevni torti (po njegovem/njenem okusu seveda), smo prepričani, da bo nepozabna rojstno dnevna Lego WeDo 2.0 zabava v našem inovativnem središču, zagotovo prava odločitev ne le za vas, pač pa predvsem in še posebej za malega slavljenca/ko in njegove/njene povabljence.

  Poučna, a hkrati nadvse igriva ter predvsem smeha in dobre volje polna, rojstno dnevna zabava, otrokom odkriva svet programiranja preko sestavljanje robotkov iz Lego kock, ki jih otroci preko tabličnih računalnikov oziroma enostavnih “ukazov” programskega jezika LEGO WeDo 2.0, “oživijo” po lastni domišljiji – slednja pa seveda ne pozna meja.

  Simbioza Cirkuška rojstnodnevna zabava

  Če želite svojega otroka razveseliti z nekoliko bolj telesno aktivno rojstno dnevno zabavo, ob tem pa še mimogrede razvijati njihovo desno polovico možganov, potem je zanj/o kot nalašč cirkuško obarvana rojstno dnevna zabava, kjer se bo slavljenec/ka skupaj s povabljenci preizkusil v različnih cirkuških veščinah ter vas na koncu presenetili s čisto pravo cirkuško predstavo.

  Žongliranje, vrtenje krožnikov, osnovne akrobacije, veliko klovnade ter seveda obvezno “učenje” mamic in očkov, bo zagotovo dobitna kombinacija za nepozaben rojstni dan.

  Simbioza Mali kuharski mojster/mojstrica

  Poleg “hrane” za možgane pa je potrebno tako kot se za vsako rojstno dnevno zabavo seveda spodobi, tudi dobro nahraniti želodčke. In kaj porečete na idejo, da bi se slavljenec/ka skupaj s povabljenci na ta dan prelevili v prave male Simbioza kuharske mojstre, slaščičarje, snovalce koktajlov…

  V moderni, pametni Simbioza kuhinji bodo njihove kulinarične mojstrovine, ki jih bodo pripravljali skupaj s čisto pravim Simbioza kuharskim chefom zagotovo navdušile tudi najbolj petične kulinarične kritike.

  Najboljša Simbioza rojstnodnevna zabava

  Za prav, prav prav najboljšo rojstno dnevno zabavo pa lahko različne tematike tudi združite. Zatorej napnite možgane in izberite kombinacijo, ki bo vašega malega slavljenca oziroma slavljenko še posebej razveselila. Bo to LEGO Wedo 2.0 in kuhanje, ali cirkus in LEGO We 2.0, ali pa morda cirkus in kuhanje… lahko pa se preprosto odločite za miš maš vsega. Odločitev je vaša!

  Verjemite pa nam, da bo to zagotovo res posebno doživetje, ki se ne zgodi vsak dan, ampak le na poseben rojstni dan!