BTC CITY LAB

Rojstnodnevno praznovanje za starejše

Simbioza > Projekti > Simbioza BTC CITY LAB > Rojstnodnevno praznovanje za starejše
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Moj Simbioza dan: Samo v Simbiozi – rojstnodnevne zabave za seniorje 

Dragi naši Simbioza seniorji bi želeli vašim najbližjim predstaviti vaša usvojena znanja uporabe računalnika, pametnega telefona ali tablice in to prav na dan, ko praznujete vaš rojstni dan? Se vam ta ideja zdi povsem neprimerna in predvsem dolgočasna?

Kaj pa če vam Simbioza ekipa pripravi nepozaben animacijski program, ki je popolnoma prilagojen stopnji vašega znanja in pri tem ugodi vsem vašim željam, da se boste izkazali kot najboljši gostitelj.

Pripravili bomo zabavne izzive v znanju digitalnih veščin za vaše povabljence – verjemite poskrbeli bomo, da jim bodo težko kos, medtem ko boste vi naravnost zablesteli kot se seveda za slavljenca tudi spodobi. Prigrizki in torta se bodo pekli v naši pametni kuhinji, vmes pa boste lahko vaše najbližje popeljali še v svet navidezne resničnosti in se skupaj zabavali ob preizkušanju tudi drugih tehnologij prihodnosti. Vaša zabava bo potekala, kako drugače kot v sproščenem medgeneracijskem duhu, s kančkom priokusa digitalne prihodnosti, s katerim boste naravnost osupnili svoje hčerke, sinove, vnučke, vnukinje ali prijatelje.  Zabava »ala Simbioza« zagotovljena!

Moj Simbioza dan pa lahko izkoristite tudi kadar se želite samo srečati, poveseliti in zgolj družiti v krogu svojih najbližjih!

Inovativna, kreativna, sproščena, smeha polna zabava in druženje v sožitju oziroma simbiozi vseh generacij!

Moj Simbioza (all inclusive paket) vključuje:
 • izvedbo 2. urnega programa
 • animator/ja
 • uporabo prostora, opreme (potrebne za izvedbo programa)
 • personalizirana e-vabila
 • e-fotografije
 • video zapis praznovanja (časovno trajanje po želji)
 • prigrizke in pijačo (po želji)

Cena: po dogovoru.

Po predhodnem dogovoru lahko praznujete vse dni v tednu, razen ob nedeljah. Maksimalno število udeležencev praznovanja: 20.  Za več informacij nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo prilagojeno vašim željam! 

Dovolite nam, da za vas pripravimo nepozabne in neprecenljive trenutke, ki jih boste preživeli v družbi vaših najbližjih!

Za rezervacijo termina pokličite na 040-778-475 ali izpolnite obrazec:

  V kolikor nas kontaktirate oziroma z nami delite osebne podatke preko zgornjega obrazca, bomo vaše osebne podatke obdelovali in hranili izključno za namene priprave odgovora oziroma nadaljnje komunikacije z vami glede rojstnodnevnih praznovanj za starejše.
  Za več informacij o vaših pravicah v zvezi s tem, ter o tem, kako osebne podatke v podjetju obdelujemo in kako dolgo jih hranimo, sledite tej povezavi: Varovanje osebnih podatkov, oziroma nam pišite na naslov: dpo@simbioza.eu.