DELAVNICE ZA ORGANIZACIJE/PODJETJA

Simbioza > Projekti > Simbioza Digitalna Akademija > DELAVNICE ZA ORGANIZACIJE/PODJETJA
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Simbioza Digitalno usposabljanje in medgeneracijsko sodelovanje v obliki visoko strokovnih delavnic nudimo tudi organizacijam in podjetjem. Usposobljeni predavatelji prenašajo digitalna znanja in veščine v osnovnih in naprednih delavnicah, ki jih prilagajamo glede na panogo, znanje udeležencev in cilje organizacij in podjetij.

Kot izvajalci usposabljanj smo bili vključeni v programe Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile ASI, Spodbujanje procesnih izboljšav podjetij »PRIZ« (Spirit Slovenija) in Kompetenčni centri za razvoj kadrov »KOC« (Javni, štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS), kjer smo izvajali usposabljanja s področij krepitve digitalnih kompetenc zaposlenih, spodbujanja zaposlovanja, aktivnega in zdravega staranja, vseživljenjskega učenja in vseživljenjske karierne orientacije za različna podjetja in njihove zaposlene: Keko-Varicon, Kor Tekstil, Slocar, Slopak Tevel, Vrvica Trakovi itd..

Od 2019 smo vpisani v Katalog strokovnjakov za digitalno transformacijo in Katalog usposabljanj, ki obravnavajo ključne teme digitalne transformacije (Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije), v okviru katerih smo izvajali usposabljanja za: Optimizator, K.M.I., Računalniška točka, Meliora, Barbarella Kulinarika, INSIS, Dentalia, Domnia, SC Projekt, Rolomat….

Pobrskajte po katalogu

Poiščite nove izzive za vaše zaposlene in nas kontaktirajte za ponudbo po vaši meri. Če imate potrebo po določenih digitalnih znanjih, ki jih v programu (še) nimamo navedenih, nam to sporočite in za vas bomo pripravili ponudbo z želenimi znanji.

KONTAKT:

    V kolikor nas kontaktirate oziroma z nami delite osebne podatke preko zgornjega obrazca, bomo vaše osebne podatke obdelovali in hranili izključno za namene priprave odgovora oziroma nadaljnje komunikacije z vami glede delavnic za organizacije/podjetja.
    Za več informacij o vaših pravicah v zvezi s tem, ter o tem, kako osebne podatke v podjetju obdelujemo in kako dolgo jih hranimo, sledite tej povezavi: Varovanje osebnih podatkov, oziroma nam pišite na naslov: dpo@simbioza.eu.

    SODELUJEMO TUDI Z