Simbioza BTC CITY LAB

Partnerji

‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Ponosni smo na naša dolgoletna partnerstva in podpornike. Z družbo BTC d.d. smo ustvarili inovativno stičišče tehnologij za starejše in ga poimenovali Simbioza BTC City Lab.

Vedno zasedeni prostori stičišča, starejšim ponujajo ustrezno podporo in izobraževanja na področju pametnih tehnologij, priložnost za druženje ter sklepanje novih prijateljstev.

Strateški partner

Družba BTC je odprta, moderna in prodorna družba, ki napredno poslovno kulturo gradi na inovativnosti, družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju. V okviru svojih dejavnosti, si družba BTC prizadeva za sokreiranje zdravega in odgovornega ekosistema za vse generacije. Skladno z vizijo in nazori družbe BTC, je družba sopotnica in podpornica številnih iniciativ, projektov in združenj, ki si prizadevajo za dvig kakovosti življenja ljudi. Nadvse pomembna skupina družbe so tudi starostniki in seniorji, zato družba BTC že od leta 2015 podpira dejavnosti in programe socialnega podjetja Simbioza Genesis, katerega poslanstvo je spodbujanje in širjenje medgeneracijskega sodelovanja in vse življenskega učenja.

Družba BTC in Simbioza Genesis sta leta 2017 nadgradili svoje sodelovanje in oblikovali strateško partnerstvo. Za spodbujanje vključujoče informacijske družbe sta tako družba BTC in Simbioza Genesis združila moči in zasnovala inovativno središče Simbioza BTC City Lab, kjer lahko starejši od 50 let skupaj z mladimi spoznavajo napredne in pametne tehnologije, rešitve, naprave in izdelke za vsakdanje življenje. Prostor je namenjen izobraževanju in druženju ter razvoju novih podjetniško-izobraževalnih idej.

Hiter napredek družbe v smeri digitalizacije krepi prepad med različnimi starostnimi skupinami in povečuje možnost družbene izključenosti. Izzive digitalnega izobraževanja starejših nastavlja inovativno središče Simbioza BTC City Lab katerega ekipa s srcem in strastjo uresničuje svoje poslanstvo in letno z novimi znanji opolnomoči več 1000 starostnikov.

PARTNERJI PROJEKTA

PRIDRUŽITE SE!

Našega poslanstva in aktivnosti ne bi mogli izvajati brez vaše plemenite in radodarne pomoči in podpore.

Veseli bomo vašega sporočila.

    V kolikor nas kontaktirate oziroma z nami delite osebne podatke preko zgornjega obrazca, bomo vaše osebne podatke obdelovali in hranili izključno za namene priprave odgovora.
    Za več informacij o vaših pravicah v zvezi s tem, ter o tem, kako osebne podatke v podjetju obdelujemo in kako dolgo jih hranimo, sledite tej povezavi: Varovanje osebnih podatkov, oziroma nam pišite na naslov: [email protected].