Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

PARTNERSKI PROJEKTI

Gradimo stimulativno okolje za razvoj novih tehnologij, izdelkov in storitev za vključujočo, trajnostno in humano digitalno družbo prihodnosti.

O projektih

Smo eden od pomembnih veznih členov oziroma povezovalec med podjetji/industrijo ter drugimi institucijami (zasebnimi/javnimi). Proaktivno sodelujemo pri izgradnji stimulativnega okolja za razvoj novih tehnologij, izdelkov in storitev in tako  preko številnih  partnerskih projektov pomembno prispevamo k pospeševanju razvoja na različnih področjih.

Sodelovanje je  ključnega pomena za razvoj oziroma implementacijo novih projektov ter zagotovo tudi najpomembnejši vidik trajnostnega socialnega in humanega razvoja družbe nasploh in kot tak, tudi ključni element za oblikovanje trajnostne vizije oziroma dolgoročnega strateškega programa preobrazbe družbe prihodnosti – digitalne družbe.

AKTIVNOSTI

PARTNERSKI PROJEKTI

Pogum

Krepitev kompetence podjetnosti in spodbujanja prožnega prehajanja med izobraževanjem in lokalnim okoljem v osnovnih šolah

Beri dalje

Girls Do Code

Brezplačno učenje osnov programiranja in logičnega mišljenja za dekleta.

Beri dalje

Proaktivno delujemo v okviru različnih mrež, strateških partnerstev in ostalih priložnostnih/projektnih kot tudi trajnostnih sodelovanjih z nevladnimi kot tudi javnimi institucijami, gospodarskimi družbami in drugimi deležniki.