Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

PARTNERJI

Simbioza je v Sloveniji sinonim medgeneracijskega sodelovanja, znamka zaupanja končnih uporabnikov in partnerjev, saj smo zvesti družbeni inovativnosti in osredotočenosti na dobrobit končnih uporabnikov. Smo zagotovo eden od glavnih veznih povezovalcev med podjetji/industrijo ter drugimi institucijami (zasebnimi/javnimi), ki delujejo na področju digitalizacije, tehnološkega napredka in digitalne transformacije ter civilno družbo, saj »prevajamo« jezik tehnologije in digitalnih veščin za vsakodnevno uporabo za vse generacije.

Smo pomemben oblikovalec mnenj na področjih, ki se tičejo tem kot so digitalna pismenost, vseživljenjsko učenje, prostovoljstvo, medgeneracijsko sodelovanje in socialne vključenosti. Sodelujemo pri pripravah različnih vsebinskih in strateških načrtov, dokumentov, smernic in strategij na področju IKT, saj smo aktivni v različnih konzorcijih, mrežah iniciativah ipd. Proaktivno sodelujemo tudi pri izgradnji stimulativnega okolja za razvoj novih tehnologij, izdelkov in storitev za starejše

Pri izvedbi naših aktivnostih in projektov potrebujemo partnerje, da nam pomagate širiti besedo, da nam pomagate razvijati projekte in programe. Skupaj z nami lahko aktivno sooblikujete trajnostne, družbeno odgovorne projekte, izobraževalne akcije, medijske kampanje ozaveščanje o perečih, aktualnih kot tudi prihodnjih družbenih izzivih, ki jih bo prinesla digitalna in dolgoživa družba.

Dodatne informacije

PARTNERJI

MREŽE

POSTANI PARTNER

Spoznajte naše projekte. Veseli in hvaležni bomo, če se odločite za podporo ali partnerstvo.

Simbioza BTC City Lab

Simbioza Skupnost

Simbioza Digitalna Akademija

Vseslovenska akcija Simbioza Giba

Simbioza Tujina

Vseslovenska akcija Pametni s pametnim

Magda

ČvekiFON

Girls Do Code

Pogum

Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu

Informacijske tehnologije (IKT) za starejše

Povežimo ljudi za našo boljšo skupno prihodnost.