Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

E-HEALth Literacy- Heal: Drugi partnerski sestanek je potekal v Atenah

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > E-HEALth Literacy- Heal: Drugi partnerski sestanek je potekal v Atenah

12 in 13 septembra smo se udeležili drugega partnerskega srečanja projekta Heal , ki je potekalo v živahni grški prestolnici – Atene. Partnerskega srečanja smo se udeležili predstavniki vseh petih organizacij iz Grčije, Nemčije, Litve, Švice in seveda Slovenije.  S partnerji smo razpravljali o poteku prvega polletja projekta in si bili enotnega mnenja, da smo naredili velik korak pri razvoju kurikuluma za dvig digitalne zdravstvene pismenosti.

Na sestanku smo vsebinsko dokončali in naredili še zadnje popravke učnega načrta, ki bo služil kot osnova za razvoj kurikuluma. Kurikulum bo vseboval pet različnih modulov, za katerega bo vsak partner razvil učno vsebino. Moduli bodo temeljili na osnovi učnega načrta, ki smo ga na srečanju sprejeli in potrdili vsi skupaj.

Na  srečanju, ki ga je gostil grški partner IASIS, je konzorcij razpravljal tudi o strukturi repozitorija in članku, v katerem bodo predstavljeni rezultati raziskav in fokusnih skupin, ki smo jih partnerji v preteklem polletnem obdobju izvedli vsak v svoji državi. Poleg tega smo bili pripravljali načrti za  izvedbo delavnica za usposabljanje trenerjev, ki bo potekala med 7. in 9. decembrom 2022 v Berlinu.

Se že veselimo!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.