Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

HALCOM PODPIRA SIMBIOZO: ELEKTRONSKA BANKA IN DIGITALNA POTRDILA ZA VSE GENERACIJE!

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > HALCOM PODPIRA SIMBIOZO: ELEKTRONSKA BANKA IN DIGITALNA POTRDILA ZA VSE GENERACIJE!

Halcom je bronasti sponzor vseslovenske Simbioze 2013, hkrati pa z nami ostajajo tudi po sami akciji.

Naš partner se zaveda, da moramo poleg razvoja naprednih tehnoloških rešitev za lepši jutri prispevati tudi k bolj dostojnemu življenju za vse v družbi. Zato svojo zavezo družbeni odgovornosti med drugim izpolnjujejo s sponzoriranjem izobraževalnih projektov in z dobrodelnimi akcijami. Oboje združujejo s priključitvijo projektu Simbioza 2013, ki svoja vrata odpira že prihodnji teden. Halcom je bronasti sponzor vseslovenske Simbioze 2013, hkrati pa želijo tečajnike vpeljati v svet e-bančništva in digitalnih potrdil – v dve nepogrešljivi dimenziji našega življenja v prihodnosti.

Na vprašanja o e-bančništvu in digitalnih potrdilih bodo sodelavci Halcoma s prostovoljci projekta Simbioza odgovorili tečajnikom v sredo, 13. novembra 2013 ob 10. uri v Medgeneracijskem centru na Dunajski 22 v Ljubljani! V svet e-poslovanja bo tečajnike vpeljala Halcomova sodelavka Maja Ambrožič, skrbnica strank s področja elektronskega bančništva, svet digitalnih potrdil pa bo predstavil Klemen Martinis, administrator digitalnih potrdil Halcomove Certifikatne agencije.

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...

Oddajte svoj komentar