Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

METEORSKI DEŽ PRINESEL AVGUSTOVSKI SIMBIOZNIK

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > METEORSKI DEŽ PRINESEL AVGUSTOVSKI SIMBIOZNIK

Meteorski dež je poleg roja Perzeidov prinesel tudi novo, avgustovsko, številko Simbioznika.

Kot mnogi že veste, je Simbioznik e-mesečnik projekta Simbioza, ki vas zalaga z informacijami o projektu Simbioza ter pripravah na letošnje Simbioza delavnice in vam sporoča, kaj vse se je s Simbiozo dogajalo v prejšnjem mesecu, predvsem pa, kaj Simbioza pripravlja za naprej.

V tokratni številki Simbioznika vas bo za začetek v uvodniku pozdravila vodja projekta Simbioza, nato pa si boste lahko malo več prebrali o Zavodu Ypsilon, pobudniku projekta Simbioza, in njegovih številnih drugih aktivnostih in projektih.

Seznanili se boste lahko z vsebino modulov letošnjih delavnic Simbioza, ki bodo potekale med 21. in 25. oktobrom, za tiste najbolj radovedne pa se vmes najde tudi seznam lokacij, na katerih bodo letos en dan potekale delavnice na tabličnih računalnikih.

Pobliže smo predstavili nekaj naših partnerjev, med katerimi so tudi Mreža MATijA, ŠS PRSS, projekt NTVIS.

V tokratni številki pa si lahko preberete tudi, kako je videti, ko Simbioza prestopi meje Slovenije in delavnico izvede na povsem drugem koncu sveta, na Kitajskem. Simbioza delavnico smo namreč v okviru Poletne šole Šanghaj 2013 in v sodelovanju s Šanghajsko univerzo za mednarodno poslovanje in ekonomijo pripravili 12. avgusta v Šangaju.

Želimo vam prijetno prebiranje e-mesečnika, nocoj pa predvsem nepozabno opazovanje utrinkov. Veseli bomo, če se boste ob kakem utrinku spomnili tudi na nas.

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar