Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

METEORSKI DEŽ PRINESEL AVGUSTOVSKI SIMBIOZNIK

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > METEORSKI DEŽ PRINESEL AVGUSTOVSKI SIMBIOZNIK

Meteorski dež je poleg roja Perzeidov prinesel tudi novo, avgustovsko, številko Simbioznika.

Kot mnogi že veste, je Simbioznik e-mesečnik projekta Simbioza, ki vas zalaga z informacijami o projektu Simbioza ter pripravah na letošnje Simbioza delavnice in vam sporoča, kaj vse se je s Simbiozo dogajalo v prejšnjem mesecu, predvsem pa, kaj Simbioza pripravlja za naprej.

V tokratni številki Simbioznika vas bo za začetek v uvodniku pozdravila vodja projekta Simbioza, nato pa si boste lahko malo več prebrali o Zavodu Ypsilon, pobudniku projekta Simbioza, in njegovih številnih drugih aktivnostih in projektih.

Seznanili se boste lahko z vsebino modulov letošnjih delavnic Simbioza, ki bodo potekale med 21. in 25. oktobrom, za tiste najbolj radovedne pa se vmes najde tudi seznam lokacij, na katerih bodo letos en dan potekale delavnice na tabličnih računalnikih.

Pobliže smo predstavili nekaj naših partnerjev, med katerimi so tudi Mreža MATijA, ŠS PRSS, projekt NTVIS.

V tokratni številki pa si lahko preberete tudi, kako je videti, ko Simbioza prestopi meje Slovenije in delavnico izvede na povsem drugem koncu sveta, na Kitajskem. Simbioza delavnico smo namreč v okviru Poletne šole Šanghaj 2013 in v sodelovanju s Šanghajsko univerzo za mednarodno poslovanje in ekonomijo pripravili 12. avgusta v Šangaju.

Želimo vam prijetno prebiranje e-mesečnika, nocoj pa predvsem nepozabno opazovanje utrinkov. Veseli bomo, če se boste ob kakem utrinku spomnili tudi na nas.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.

Oddajte svoj komentar