Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

NOVINARSKA KONFERENCA PROJEKTA SIMBIOZA

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > NOVINARSKA KONFERENCA PROJEKTA SIMBIOZA

Pred kako uro se je v Centru starejših Trnovo zaključila novinarska konferenca projekta Simbioza. Bilo je vroče, po povedanem sodeč pa bo vroče tudi jeseni.

Danes se je v Centru starejših Trnovo odvila novinarska konferenca projekta Simbioza, na kateri smo predstavili podrobnosti letošnjih delavnic, ki bodo tudi letos potekale v oktobru, in sicer med 21. in 25., predvsem pa smo besede namenili trajnostnim nastavkom, ki jih Simbioza obeta v bližnji prihodnosti.

Na novinarski konferenci so svoje misli z nami delili Ana Pleško, vodja projekta Simbioza, dr. Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport, Biljana Weber, generalna direktorica podjetja Microsoft Slovenija, Boštjan Škufca Zaveršek, član uprave podjetja Si.mobil ter predstavnik prostovoljcev Davorin Pandel in predstavnica starejših Zora Filipčič.

Simbioza bo tako letos že tretje leto zapored povezala Slovenijo v medgeneracijskem sodelovanju. Brezplačne delavnice računalniškega opismenjevanja starejših se bodo letos odvile med 21. in 25. oktobrom po celi Sloveniji. Prijave za udeležence in prostovoljce se odprejo 8. 7. 2013 na spletnem mestu www.simbioza.eu, na brezplačni telefonski številki 040 940 888 in vpisnih točkah po Sloveniji. Organizatorji obljubljajo, da bodo delavnice letos še bolj kakovostne, poslanstvo Simbioze pa hkrati širijo tudi z novimi, trajnostnimi projekti. Še letos bosta namreč zaživela programa Simbioza Mojstri in Simbioza šole, jeseni pa svoja vrata odpira Medgeneracijski center.

Sočasno z novinarsko konferenco je v sosednjem prostoru potekala delavnica za starejše na tabličnih računalnikih.

O čem vse smo govorili, si lahko preberete v sporočilu za javnost, ki ga najdte tukaj in v razlagalnem gradivu, ki ga najdete tukaj.

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar