Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

POČITNIŠKO VARSTVO V ČASU POLETNIH POČITNIC 2019

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > POČITNIŠKO VARSTVO V ČASU POLETNIH POČITNIC 2019

Inovativne poletne počitnice, ki bodo dobesedno šle v zgodovino. Ne verjamete? Berite dalje.

Kaj pa, če vam prišepnemo, da bo tokrat prvič (in seveda zagotovo tudi ne zadnjič) naše SIMBIOZA BTC CITY LAB – INOVATIVNO STIČIŠČE združilo moči z MUZEJEM NOVEJŠE ZGODOVINE SLOVENIJE… potem se zgornji slogan zdi smiseln, mar ne?

Skupaj smo za letošnje štiri počitniške termine:

JULIJ 2019:

  • od 1. 7. do 5. 7. 2019
  • od 8. 7. do 12. 7. 2019

AVGUST 2019:

  • od 19. 8. do 23. 8. 2019
  • od 26. 8. do 30. 8. 2019

V našem inovativnem stičišču bodo naši počitnikarji »obiskovali« nadvse zabavno šolo programiranja LEGO WeDo 2.0, raziskovali svet virtualne resničnosti, »hodili« po interaktivnih tleh, »pisali« in »risali« na interaktivno tablo, se spoznali z digitalno fotografijo, snemali vloge, pisali bloge… Aha vas že vidimo, kako zmajujete z glavo…spet ta tehnologija, pa računalniki, kaj pa svež zrak?

Brez skrbi… pod hladno senco tivolskih kostanjev bodo dešifrirali sporočila skrivnostne Enigmeiskali zaklad v okolici muzejase igrali stare otroške igre,  razvijali fotografije v »stari« tehniki, si izdelali mobile, igrali activity na temo izumov 20. stoletja ter si seveda ogledali stalno razstavo Muzeja novejše zgodovine Slovenije… Torej zraka bo dovolj!

Tako kot vsako leto bomo obiskali tudi naše prijatelje gasilce, vojake, policaje…, ki vedno poskrbijo za telesno aktivnost, pokukali in ohladili se bomo v gledališču, se odpravili v “nori” znanstveni laboratorij, ter se prepustili soju žarometov v televizijskem studiu…”Odrajžali” pa bomo zagotovo še kam drugam!

Z veseljem bomo poskrbeli,  da se bodo vaši otroci počutili dobro in varno v naši družbi. Potrudili se bomo, da bomo z različnimi izzivi vsak dan spodbujali njihov raziskovalni duh, domišljijo in kreativno žilico, predvsem pa si želimo, da spoznajo nove prijatelje, se igrajo, sprostijo in zabavajo.

Torej se vidimo na inovativnih poletnih počitnicah, ki bodo zagotovo šle v zgodovino!

LOKACIJA:

SIMBIOZA BTC CITY LAB, Letališka 3, 1000 Ljubljana (spodnja etaža Emporiuma)

CENA POČITNIŠKEGA VARSTVA 2019 :

Program počitniškega varstva obsega dnevne aktivnosti med 7.15 in 16.30 uro in je namenjen otrokom med 6 in 12 letom starosti.

  • Cena za early bird prijavo do 30. aprila je 85 EUR/termin
  • Cena za prijavo do 15. maja je 95 EUR/termin
  • Cena za prijavo od 15. maja do 15. junija je 110 EUR/termin

Cena z že vključenim DDV vključuje: zajtrk, kosilo, malico, izvedbo delavnic, material, vstopnine in pedagoško vodenje.

V kolikor je prijavljenih manj kot 10 otrok na posamezni termin si pridržujemo pravico do odpovedi počitniškega varstva v izbranem terminu.

Podroben program po dnevih bo objavljen naknadno!

DODATNE INFORMACIJE:

info@simbioza.eu, 040 336 311

PRIJAVNI OBRAZEC: TUKAJ

Sorodne objave

Simbiozinih 10 – foto utrinki

Zavod Simbioza je 1. junija praznoval 10 let svojega delovanja. Vsako leto povežejo več kot 25 tisoč ljudi, mladih in...
Ekipa Simbioze

Izjava za javnost: Štiristo podpornikov medgeneracijskega sodelovanja se je poklonilo 10. jubileju Simbioze

Zavod Simbioza je 1. junija praznoval 10 let svojega delovanja. Vsako leto povežejo več kot 25 tisoč ljudi, mladih in...

Peti GIBALNI PAKET: ZAKLJUČEK MESECA GIBAnja! 

Dragi vsi naši GIBAlci in GIBAlke, Z velikim veseljem vam predstavljamo peti in obenem zadnji GIBALNI PAKET. Vsak teden v...

Četrti GIBAlni paket v sklopu projekta Simbioza GIBA 2024 je tu!

Dragi naši GIBAlci in GIBAlke: četrti GIBAlni paket je že tu, in tokrat vas spodbujamo k organiziranju GIBA olimpijade, promoviramo...

Oddajte svoj komentar