Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

December je čas prazničnega obdarovanja.

Nakupovanje daril lahko letos opravite kar od doma, ob tem pa svojim najbližjim podarite edino darilo, ki ga ni moč izgubiti – ZNANJE.

Podarite znanje. E-Simbioza darilni bon lahko podarite kot vrednostni bon, ki ga prejemnik izkoristi za delavnico po svoji izbiri, ali pa podarite bon za specifično delavnico, ki jo izberete sami. Zagotavljamo pa vam, da boste na našem programu našli delavnico za vsakogar!

Za vsakogar se nekaj najde. E-Simbiozin program delavnic ustvarjamo z namenom našim udeležencem predati uporabna znanja, ki bodo prišla prav med izobraževanjem, pri delu in v prostem času. Program ves čas dopolnjujemo na podlagi želja naših udeležencev. Pripravljamo delavnice, ki so namenjene popolnim začetnikom kot tudi naprednim uporabnikom – za vsakogar se nekaj najde.

Po znanje ne bo treba daleč. Doma smo sicer v Ljubljani, na Dunajski, naše delavnice pa potekajo tudi v Mariboru in v Kranju.

Kako do znanja? Prek spletnega obrazca naročite bon. Pošljemo ga po pošti ali pa pridete k nam na kavico in klepet in bon prevzamete osebno. Enostavno!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar