Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Projekt E-HEALth: tretje srečanje partnerjev

Tretje srečanje partnerjev projekta E-HEALth Literacy je potekalo 8. in 9. maja 2023 v slikoviti litovski prestolnici: Vilna. Projektni partnerji so se dva dni srečevali v Narodni knjižnici Litve in razpravljali o testiranju zasnovanega usposabljanja ter o vsebini digitalne netikete e-zdravja. Pet partnerskih organizacij iz Švice, Slovenije, Grčije, Litve in Nemčije pri projektu HEAL aktivno sodeluje  leto in pol.

Glavna točka razprave na partnerskem srečanju so bili pilotni projekti modulov e-zdravja ter razvoj netikete e-zdravja (PR3). Pilotiranje modulov bo potekalo od junija do septembra v vseh partnerskih državah. V vsaki državi bo usposobljenih 10 izobraževalcev, ki bodo svoje znanje posredovali ljudem, ki bi lahko imeli koristi od aplikacij in storitev e-zdravja. Rezultati usposabljanja bodo osnova za netiko e-zdravja, ki bo vključevala priporočila za odločevalce  in smernice za izobraževalce odraslih.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.