Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Projekt E-HEALth: tretje srečanje partnerjev

Tretje srečanje partnerjev projekta E-HEALth Literacy je potekalo 8. in 9. maja 2023 v slikoviti litovski prestolnici: Vilna. Projektni partnerji so se dva dni srečevali v Narodni knjižnici Litve in razpravljali o testiranju zasnovanega usposabljanja ter o vsebini digitalne netikete e-zdravja. Pet partnerskih organizacij iz Švice, Slovenije, Grčije, Litve in Nemčije pri projektu HEAL aktivno sodeluje  leto in pol.

Glavna točka razprave na partnerskem srečanju so bili pilotni projekti modulov e-zdravja ter razvoj netikete e-zdravja (PR3). Pilotiranje modulov bo potekalo od junija do septembra v vseh partnerskih državah. V vsaki državi bo usposobljenih 10 izobraževalcev, ki bodo svoje znanje posredovali ljudem, ki bi lahko imeli koristi od aplikacij in storitev e-zdravja. Rezultati usposabljanja bodo osnova za netiko e-zdravja, ki bo vključevala priporočila za odločevalce  in smernice za izobraževalce odraslih.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...