Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA GIBA 2018: PONOVNO NA KONJU!

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SIMBIOZA GIBA 2018: PONOVNO NA KONJU!

Ljubljana, 16.8.2018. Napoved vseslovenske akcije. Z današnjim dnem odpiramo prijave za vse lokacije po celi Sloveniji, ki želijo sodelovati v tednu športno-rekreativnega medgeneracijskega gibanja! Akcija letos poteka med 15. in 22. oktobrom 2018.

Vse življenje se gibamo in tudi letošnji oktober bo znova zaznamovan z gibanjem, rekreacijo, športno rekreacijo in športom- prihaja že peta zaporedna vseslovenska akcija Simbioza Giba 2018! V tednu med 15 in 22. oktobrom 2018 bomo povezali vse generacije in vabimo vas, da se nam pridružite in odprete vrata svoje lokacije: zdravstveni centri in domovi, šole, vrtci, domovi starejših občanov, športni objekti, prostovoljska rekreativna društva ali katerekoli druge lokacije, ki želite zagotoviti zabavo prek medgeneracijskega gibanja!

Cilj vseslovenske akcije Simbioza Giba je promocija zdravega in aktivnega življenja ter staranja, skupaj s predstavitvijo novih in obstoječih vadb za vse generacije! Moto našega projekta tudi letos utrjujemo s sloganom VSE ŽIVLJENJE SE GIBAMO – GIBANJE JE ŽIVLJENJE IN ŽIVLJENJE JE GIBANJE.

K sodelovanju VABIMO LOKACIJE, ki bodo v tednu med 15. in 22. oktobrom organizirale brezplačne športno-rekreativne medgeneracijske aktivnosti ter udeležencem omogočile, da spoznajo nove aktivnosti. Popestrite teden Simbioza Giba: tek, plavanje, igre z žogo, pohod, medgeneracijska vadba, nordijska hoja, plesi, splošna vadba, raznolike meritve – Simbioza Giba je projekt, ki podpira vse oblike športnega udejstvovanja za vse generacije! Sami izberite tisto, ki vam v vašem okolju najbolj ustreza.

Kaj so pogoji sodelovanja za lokacije:

• v primeru, da se boste odločili za sodelovanje, se prijavite prek obrazca, nato pa iz naše strani prejmete vsa gradiva in materiale, ki jih lahko prilagodite glede na vaše okolje:

ŠOLE: prijava tukaj 

VRTCI: prijava tukaj 

OSTALE LOKACIJE: prijava tukaj 

• pripravite program v sklopu različnih aktivnosti, omogočite brezplačno uporabo vaših storitev, prostorov (ali v naravi) in strokovnega kadra v tednu akcije med 15. in 22. oktobrom, za minimalno 6 ljudi in programa vsaj za eno uro,

• mi vam pošljemo letake in plakate, na katere vpišete aktivnosti in jih delite ter obesite po kraju, kjer izvajate akcijo gibanja.

PRIJAVE ZA LOKACIJE SO ODPRTE DO 15. SEPTEMBRA 2018! Priporočamo prijavo čimprej, da vam lahko pravočasno dostavimo promocijske materiale za povabilo udeležencem v lokalnem okolju!

Hvala, ker boste postali del vseslovenske zgodbe Simbioza Giba in podprli medgeneracijsko sodelovanje! Veselimo se sodelovanja z vami, ker lahko le skupaj povežemo vse generacije in jih združimo v Simbioza trenutkih, ki ne poznajo in priznavajo let.

Ekipa Simbioza Giba (040 336 311, simbiozagiba@simbioza.eu)

Partnerji projekta:

Simbioza Genesis, socialno podjetje – nosilec in glavni organizator projekta

Zavarovalnica Triglav

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ)

Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani

Olimpijski komite Slovenije

Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite

Zveza društev upokojencev Slovenije (ZDUS)

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

Sorodne objave

Poziv za prostovoljce – asistente za potujočo učilnico Simbioza Mobiln@

V Zavodu za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza Genesis, socialno podjetje IŠČEMO asistente za pomoč pri izvajanju računalniških delavnic na terenu. Pričakujemo...

V novembru ne zamudite tudi delavnic iz družine Adobe

V mesecu novembru smo za vas v okviru Simbioza Digitalne Akademije pripravili tudi tri zanimive delavnice, na katerih se boste...

Delavnice Excel specialist v novembru

Sodobni način življenja zaradi vse hitrejšega in neustavljivega tehnološkega, informacijskega in komunikacijskega razvoja od vseh generacij zahteva nenehno prilagodljivost, izpopolnjevanje,...

Pomembno obvestilo: Odpoved napovedanih delavnic Excel specialist – v OKTOBRU

Obveščamo vas, da smo zaradi višje sile primorani odpovedati sklop delavnic Excel specialist.  Novi termini bodo objavljeni v kratkem, zato...

Oddajte svoj komentar