Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > SIMBIOZA GIBA 2024 – Začnimo z GIBAnjem!

Dragi naši,

Kmalu bomo vstopili v mesec maj, kar pomeni, da se bliža začetek vseslovenskega GIBAnja! Ponosni in veseli smo, da ste se nam pridružili, saj bomo skupaj lahko ponovno združili Slovenijo v vrednotah gibanja, prostovoljstva in vseživljenjskega učenja.

Pošiljamo vam prvi GIBAlni paket. Kot veste, vas bomo vsak teden do konca meseca maja razveseljevali z novimi paketki. Zaključek letošnje akcije nas čaka na slavnostni prireditvi ob 10. obletnici Simbioze, ki bo potekala v Mozirskem gaju!

Vabljeni, da sodelujete v naši letošnji GIBA akciji tako z uporabo GIBAlnih paketov kot z organiziranjem brezplačnih medgeneracijskih gibalnih aktivnosti po vašem izboru! Vabimo vas, da naše GIBA izzive delite po svojih kanalih in s tem razširite našo idejo na vse konce in kraje!

Gibanje prinaša izjemne izzive, navdih in nasvete za vsakdanje življenje. Premagujmo ovire, odkrivajmo nove poti in vztrajajmo v svojih ciljih!

🌟 1. GIBAlni paket vsebuje:

GIBA IZZIV Pripravite in izvedite medgeneracijski pohod ali sprehod v naravi, ki bo priložnost za povezovanje, raziskovanje narave in ustvarjanje trajnih spominov. Pošljite nam foto dokaze o opravljenem GIBA izzivu na elektronski naslov: sola@simbioza.eu in sodelujte v žrebu za lepo nagrado! Čas za opravljanje izziva: teden dni, do 5. maja 2024!

GIBA NAVDIH Vsak dan si vzemite 15 minut časa za sprehod v naravi. Opazujte ptice, vonjajte cvetlice in uživajte v trenutku. Gibanje v naravi je odličen način za sprostitev in osvežitev uma ter telesa.

GIBA NASVET Ko se počutite utrujeni ali preobremenjeni, si vzemite petminutni odmor in naredite nekaj vaj za raztezanje. Enostavne vaje, kot so raztezne vaje za vrat, roke in hrbet, vam bodo pomagale sprostiti napetost in izboljšati pretok krvi po telesu.

📚 Dodatno smo za vse organizacije in posameznike, ki želijo sodelovati z nami, pripravili še:

  • Knjižico idej za izvedbo GIBA aktivnosti,
  • Vabilo za GIBA dogodke,
  • GIBA medgeneracijski športni kviz (ki ga lahko igrate v notranjosti vaših domov, če nam bo vreme zunaj slučajno kaj ponagajalo).

Če želite tudi vi aktivno sodelovati v naši akciji, se nam še vedno lahko pridružite, prijave zbiramo na povezavi: https://forms.gle/MHbQVg929ZoX1Xe29

Pošljite nam utrinke vašega GIBAnja in bodite del naše GIBAlne skupnosti!

#GIBA2024 #ZdruženiVgibanju #Simbioza10 🚶‍♀️🌳💪

Lepe praznične dni voščimo, preživite jih v GIBAnju!

Sorodne objave

Četrti GIBAlni paket v sklopu projekta Simbioza GIBA 2024 je tu!

Dragi naši GIBAlci in GIBAlke: četrti GIBAlni paket je že tu, in tokrat vas spodbujamo k organiziranju GIBA olimpijade, promoviramo...

Tretja kariera – mesec junij

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Tretji GIBAlni paket v sklopu projekta Simbioza GIBA 2024 je tu!

Dragi naši GIBAlci in GIBAlke, že tretji GIBAlni paket je tu, in tokrat je čas za MEDGENERACIJSKI KOLESARSKI IZZIV! Pridružite...

VSEEVROPSKA KAMPANJA – TEDNI DIGITALNIH VEŠČIN 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Simbioza Genesis, socialno podjetje se je tudi letos kot nacionalni koordinator za Slovenijo pridružila vseevropski kampanji Tedni digitalnih veščin 2024 – ALL DIGITAL Weeks...