Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA GIBA DOBIVA TUDI VIZUALNO PODOBO

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SIMBIOZA GIBA DOBIVA TUDI VIZUALNO PODOBO

Ljubljana, 28.7.2014 – Moker začetek ponedeljka sicer naši ekipi ni šel najbolj na roko, a kljub temu je uspešno izpeljala fotografiranje za namene promocije projekta Simbioza giba. V septembru boste tako lahko ob cestah, na avtobusnih postajah in v raznih tiskovinah občudovali naše prikupne Simbioza pare, ki vas bodo zagotovo spodbudili, da se akciji pridružite tudi vi!

Prvi, ki sta se pred fotografski objektiv pogumno postavili, sta bili Milena in Barbara, ki vaju bosta s plakatov pozdravljali oziroma nagovarjali s kopališča. Ena od aktivnosti, ki se jih boste lahko udeležili v tednu od 13. do 19. oktobra, ko bo potekal projekt, bo namreč tudi plavanje. S svojo neverjetno energijo in karizmo sta obe dekleti tako poskrbeli za odlično vzdušje že na samem začetku delovnega dne.

Od simpatičnih dam pa k prijetnemu moškemu dvojcu. Potem, ko sta ste razvajala pod nežnimi in spretnimi prsti naše vizažistke in prejela še stilski nasvet, sta v roke vzela košarkaško žogo in pod taktirko našega fotografa pokazala najbolj zanosno držo, ki je kar najbolje odražala ponos in zadovoljstvo ob osvajanju novih košarkaških spretnosti.

Kot zadnji so se nam na setu pridružili Zala, Rok in Mišo. Ti so »pomerili« v tekaški kondiciji in s svojo sproščenostjo in vztrajnim duhom čudovito sklenili ustvarjalno dopoldne oz. zgodnje popoldne.

Po opravljenem delu smo prišli do zaključka, da smo bili priča prvi od nedvomno velikega števila zgodb, ki se bodo spletle v prihajajočih mesecih. Zgodb, v katerih se bodo harmonično prepletali entuziazem, energija in zagnanost mladih ter navdušenje in srčnost mladih po srcu. Bodite del teh zgodb in spominov tudi vi ter se nam pridružite … sedaj že veste: 13.-19.10.2014! Kar po beležko in rdeč kuli ter z velikimi tiskanimi vanjo vpišite – SIMBIOZA GIBA!

* Za svojo predanost in pomoč projektu se ekipa najlepše zahvaljuje fotografu Cirilu Jazbecu, vizažistki Špeli Veble, stilistki Maji Lazar, za prijaznost in sodelovanje pa tudi osebju na lokacijah, kjer je potekalo snemanje – studiu Primer in Kopališču Kodeljevo.

Sorodne objave

Simbiozinih 10 – foto utrinki

Zavod Simbioza je 1. junija praznoval 10 let svojega delovanja. Vsako leto povežejo več kot 25 tisoč ljudi, mladih in...
Ekipa Simbioze

Izjava za javnost: Štiristo podpornikov medgeneracijskega sodelovanja se je poklonilo 10. jubileju Simbioze

Zavod Simbioza je 1. junija praznoval 10 let svojega delovanja. Vsako leto povežejo več kot 25 tisoč ljudi, mladih in...

Peti GIBALNI PAKET: ZAKLJUČEK MESECA GIBAnja! 

Dragi vsi naši GIBAlci in GIBAlke, Z velikim veseljem vam predstavljamo peti in obenem zadnji GIBALNI PAKET. Vsak teden v...

Četrti GIBAlni paket v sklopu projekta Simbioza GIBA 2024 je tu!

Dragi naši GIBAlci in GIBAlke: četrti GIBAlni paket je že tu, in tokrat vas spodbujamo k organiziranju GIBA olimpijade, promoviramo...

Oddajte svoj komentar