Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA HITI JUNIJU NAPROTI, STE Z NAMI?

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SIMBIOZA HITI JUNIJU NAPROTI, STE Z NAMI?

Urnik za prvi poletni mesec je tu!

Pridite na najbolj obiskan tečaj – tečaj uporabe pametnih telefonov, ki poteka v dveh stopnjah, začetni in nadaljevani. Simbiozin prostovoljec Matjaž jasno in glasno razloži vse, kar tečajniki želijo vedeti. Tečaja sta namreč prilagojena prav tečajnikom.

Imate radi uganke in križanke? Pridite na delavnico Razmigajmo možgane, kjer obiskovalci skupaj rešujejo in razgibavajo možgančke. Lahko pa pokukate na delavnico Radi beremo, kjer boste klepetali o knjigah.

Tokrat so vam pripravili še brezplačno predavanje o zdravi prehrani, saj je zelo pomembno kaj vnašamo v svoje telo. Na brezplačnem predavanju, ki bo v torek, 6. junija, ob 10.30 boste lahko slišali katere so najpogostejše zdravstvene tegobe v zrelem obdobju in kako jih omiliti z zdravo prehrano, o različnih načinih priprave hrane in katera so pomembna hranila v zrelem obdobju. Zelo uporabno predavanje, kjer ne smete manjkati!

Hkrati vas žal moramo obvestiti, da  v juniju odpadejo vse računalniške delavnice. Tudi računalniki namreč tu in tam potrebujejo celovit »zdravniški« pregled. Še vedno imate možnost individualnih ur poučevanja uporabe računalnika ali pametnega telefona. Ura znaša 12,20 €/h (skupaj z DDV). Po dogovoru pridemo tudi k vam na dom.

Na voljo so tudi naši računalniški priročniki in delovni zvezek, ki so vam lahko v pomoč v poletnih mesecih. Naročite jih lahko preko obrazca. Naročila sprejemamo tudi po telefonu ali  se oglasite pri nas osebno.

Koledar delavnic za JUNIJ si lahko ogledate tukaj ali spodaj.

Prijave sprejemamo preko obrazca obrazca. Prosimo, da se res prijavite, saj na podlagi prijav rezerviramo prostor in opremo.

Za kakršna koli vprašanja, informacije ali prijave na delavnice pa nas lahko pokličete tudi na 040 336 311, ali nam pišete preko elektronske pošte na naslov mgc@simbioza.eu.

Se vidimo!


Ekipa Simbioza

Sorodne objave

Novo na naših policah: priročniki, ki vam odpirajo digitalna vrata

Z veseljem vam sporočamo, da so sveže iz pečice (ali sveži izpod računalniških tipk) prispeli naši težko pričakovani priročniki, ki...

ŠIRIMO EKIPO: Pridružite se nam!

Zveni zabavno, izzivalno? Si odprt/a za nove izkušnje? Čakajo te novi izzivi, zgrabi priložnost!

22. Festival za tretje življenjsko obdobje konec septembra v Cankarjevem domu

V Cankarjev dom v Ljubljano od 27. do 29. septembra prihaja že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), največji...

TRETJA KARIERA 2023/2024 – OKTOBER 2023

Jesen je v polnem razmahu in pri Simbiozi smo polni energije in novih idej. Z veseljem vam sporočamo, da je...

Oddajte svoj komentar