Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA HITI JUNIJU NAPROTI, STE Z NAMI?

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SIMBIOZA HITI JUNIJU NAPROTI, STE Z NAMI?

Urnik za prvi poletni mesec je tu!

Pridite na najbolj obiskan tečaj – tečaj uporabe pametnih telefonov, ki poteka v dveh stopnjah, začetni in nadaljevani. Simbiozin prostovoljec Matjaž jasno in glasno razloži vse, kar tečajniki želijo vedeti. Tečaja sta namreč prilagojena prav tečajnikom.

Imate radi uganke in križanke? Pridite na delavnico Razmigajmo možgane, kjer obiskovalci skupaj rešujejo in razgibavajo možgančke. Lahko pa pokukate na delavnico Radi beremo, kjer boste klepetali o knjigah.

Tokrat so vam pripravili še brezplačno predavanje o zdravi prehrani, saj je zelo pomembno kaj vnašamo v svoje telo. Na brezplačnem predavanju, ki bo v torek, 6. junija, ob 10.30 boste lahko slišali katere so najpogostejše zdravstvene tegobe v zrelem obdobju in kako jih omiliti z zdravo prehrano, o različnih načinih priprave hrane in katera so pomembna hranila v zrelem obdobju. Zelo uporabno predavanje, kjer ne smete manjkati!

Hkrati vas žal moramo obvestiti, da  v juniju odpadejo vse računalniške delavnice. Tudi računalniki namreč tu in tam potrebujejo celovit »zdravniški« pregled. Še vedno imate možnost individualnih ur poučevanja uporabe računalnika ali pametnega telefona. Ura znaša 12,20 €/h (skupaj z DDV). Po dogovoru pridemo tudi k vam na dom.

Na voljo so tudi naši računalniški priročniki in delovni zvezek, ki so vam lahko v pomoč v poletnih mesecih. Naročite jih lahko preko obrazca. Naročila sprejemamo tudi po telefonu ali  se oglasite pri nas osebno.

Koledar delavnic za JUNIJ si lahko ogledate tukaj ali spodaj.

Prijave sprejemamo preko obrazca obrazca. Prosimo, da se res prijavite, saj na podlagi prijav rezerviramo prostor in opremo.

Za kakršna koli vprašanja, informacije ali prijave na delavnice pa nas lahko pokličete tudi na 040 336 311, ali nam pišete preko elektronske pošte na naslov mgc@simbioza.eu.

Se vidimo!


Ekipa Simbioza

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar