Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > SIMBIOZA IŠČE VODJO PROJEKTA

Rad(-a) delaš s starejšimi in mladimi? Imaš rad(-a), da je vsak dan drugačen in boljši od prejšnjega? Se ne ustrašiš izzivov, znaš izstopiti iz cone udobja in iz nemogočega delaš mogoče? Si komunikativen(-na), te ni strah navezati stika z ljudmi, si ustvarjalen(-na), zanesljiv(-a), kreativen(-na)?

Simbioza bi rada dala priložnost nekomu, da se preizkusi in dokaže v vodenju projekta (predvsem s področja vzpostavitve digitalnih rešitev). Delo vodje zajema načrtovanje, organiziranje, vodenje, nadzor, koordinacijo aktivnosti in izvedbo aktivnosti.

Pogoji:

–          vsaj dve leti neprekinjenih izkušenj z vodenjem/koordiniranjem projekta/-ov,

–          zaključeno vsaj 6/2. stopnjo izobrazbe (1. bolonjska stopnja po novih programih oziroma specializacija po višješolskih programih ali visokošolski strokovni programi po starih programih) pedagoške, psihološke, sociološke ali socialne smeri.

Gre za zaposlitev za čas trajanja projekta, za polni delovni čas, predvidoma od 1. 10. 2020 do 31. 12. 2021.

Cenimo natančnost, samoiniciativnost in kreativnost. Zveni zabavno, izzivalno? Si odprt(-a) za nove izkušnje? Čakajo te novi izzivi, zgrabi priložnost!

Več info: info@simbioza.eu (040-336-311) ali katja.plesko@simbioza.eu ali (040-803-365).

Prijavi se do 16. julija 2020 (do 16. ure) na info@simbioza.eu. Prijavi priloži svoj življenjepis in motivacijsko pismo.

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...