Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > SIMBIOZA IŠČE VODJO PROJEKTA

Rad(-a) delaš s starejšimi in mladimi? Imaš rad(-a), da je vsak dan drugačen in boljši od prejšnjega? Se ne ustrašiš izzivov, znaš izstopiti iz cone udobja in iz nemogočega delaš mogoče? Si komunikativen(-na), te ni strah navezati stika z ljudmi, si ustvarjalen(-na), zanesljiv(-a), kreativen(-na)?

Simbioza bi rada dala priložnost nekomu, da se preizkusi in dokaže v vodenju projekta (predvsem s področja vzpostavitve digitalnih rešitev). Delo vodje zajema načrtovanje, organiziranje, vodenje, nadzor, koordinacijo aktivnosti in izvedbo aktivnosti.

Pogoji:

–          vsaj dve leti neprekinjenih izkušenj z vodenjem/koordiniranjem projekta/-ov,

–          zaključeno vsaj 6/2. stopnjo izobrazbe (1. bolonjska stopnja po novih programih oziroma specializacija po višješolskih programih ali visokošolski strokovni programi po starih programih) pedagoške, psihološke, sociološke ali socialne smeri.

Gre za zaposlitev za čas trajanja projekta, za polni delovni čas, predvidoma od 1. 10. 2020 do 31. 12. 2021.

Cenimo natančnost, samoiniciativnost in kreativnost. Zveni zabavno, izzivalno? Si odprt(-a) za nove izkušnje? Čakajo te novi izzivi, zgrabi priložnost!

Več info: [email protected] (040-336-311) ali [email protected] ali (040-803-365).

Prijavi se do 16. julija 2020 (do 16. ure) na [email protected]. Prijavi priloži svoj življenjepis in motivacijsko pismo.

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...