Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Simbioza: Nova zvezda digitalnega kataloga socialnih podjetij

V zavodu za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza, z veseljem sporočamo, da smo bili vključeni v digitalni katalog predstavitve socialnih podjetij Gorenjske, Goriške, Obalno-Kraške in Osrednjeslovenske regije, ki je nastal v okviru projekta sPOINT – Socialno POdjetniška Informacijska Točka. Ta pomembna pridobitev nas izjemno veseli in poudarja našo vlogo pri spodbujanju medgeneracijskega sodelovanja ter izmenjavi znanja in izkušenj.

Katalog je na voljo tukaj!

V Simbiozi smo že vrsto let predani povezovanju generacij in zmanjševanju digitalnega razkoraka. Naša vključitev v digitalni katalog nam omogoča, da širšemu občinstvu predstavimo naše inovativne programe, dosežke ter priložnosti za sodelovanje. Letos se zato prvič ponosno predstavljamo v digitalnem katalogu, ki ga je izdal projekt sPOINT s finančno podporo Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Digitalni katalog z navdihujočo zbirko socialnih podjetij

Vabljeni, da obiščete digitalni katalog, kjer boste našli več informacij o naših programih ter spoznali druga socialna podjetja. Skupaj z ostalimi podjetji predstavljamo moč in pomen socialnega podjetništva ter njegov pozitiven vpliv na družbo.

Za več informacij o projektu sPOINT obiščite spletno stran (tukaj) in se poglobite v pestro in navdihujočo zbirko socialnih podjetij.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.