Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Spletna predstavitev – tudi vi jo lahko imate!

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > Spletna predstavitev – tudi vi jo lahko imate!

Zelo težko se je pravilno predstaviti na spletu. Velikokrat vidimo, da imajo ljudje težavo učinkovito predstaviti svoje zgodbe digitalno. Kaj so pomembne točke pri spletni predstavitvi? In zakaj se sploh predstaviti na spletu?

Prva točka je mogoče samoumevna, vendar je najpomembnejša. Kako boste predstavili sebe, svoj posel ali bodočo poslovno idejo, če ne veste kaj ste? Ta predstavitev je tudi prva stvar, ki jo bodo drugi ljudje videli. Torej naredite si načrt, kaj želite na spletu predstaviti. Načrt bo seveda drugačen, če si želite predstaviti sebe osebno ali če želite predstaviti svoje podjetje.

Torej začetno idejo imamo in kaj sedaj?

To idejo je potrebno realizirati na spletu. Vidna, dobro izdelana ideja na spletu vam lahko neizmerno pomaga. In tukaj vam spletna predstavitev lahko ogromno pomaga. Z brezplačnimi računalniškimi programi se lahko hitro naučite izdelati spletne predstavitve. Vstavljanje fotografij, videoposnetkov in drugih elementov bo stvar preteklosti.

Kaj pa nam sam splet ponuja?

Splet vam ponuja neomejeno komuniciranje svojih idej, kjer lahko izjemno hitro in lahkotno dosežete ljudi po celem svetu. Seveda so spletne predstavitve tudi cenovno ugoden način, da predstavite svojo idejo. Internet nam ponuja tudi ogromne količine podatkov, ki jih lahko uporabite pri načrtovanju svojega novega projekta.

Torej, zakaj se ne bi naučili kako se predstaviti na spletu in svetu predstavili svojo novo idejo. Za vas smo pripravili 4-urno delavnico za več informacij pa pokukajte TUKAJ.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...