Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Mobilna aplikacija Magda > Tretja kariera s počitniškim pozdravom

Obveščamo vas, da je ‘šolsko’ leto Simbioza Tretja kariera 2022/2023 pri koncu, zato se do jeseni z izvedbo delavnic poslavljamo, a le začasno. Brez skrbi, tudi čez poletje se vam bomo z obvestilniki na naši aplikaciji Magda in na naših družbenih omrežjih redno javljali. 

Najprej bi se vam želeli zahvaliti za vaše zaupanje in sodelovanje na naših dogodkih. Za novo sezono Tretja kariera 2023/2024 že pripravljamo program aktivnosti z nekaj novostmi, tako organizacijskih kot vsebinskih. Da bi program lahko čim bolj približali in prilagodili vam, udeležencem, vas vabimo, da pri pripravi našega programa aktivno sodelujete tudi vi.

Za še boljšo sezono 2023/2024 izpolnite obrazec

V ta namen vam pošiljamo spletni anketni vprašalnik in vas vabimo, da ga izpolnite. Vprašalnik izpolnite preko tega obrazca (kliknite tukaj). 

Vprašalnik je anonimen, nezahteven in kratek. Po izpolnitvi preprosto pritisnete gumb “Oddaj”, mi pa bomo vaše pobude in predloge v čim večji meri poskušali upoštevati pri organizaciji in oblikovanju programa. V rubriki ‘Imate kakšna priporočila, predloge izboljšav ali splošne pripombe glede delavnice?’ nam prosimo sporočite tudi vaša razmišljanja in vas hkrati prosimo, da navedete tudi, katero od delavnic ste ocenjevali. V primeru, da bi želeli oceniti in komentirati več različnih delavnic, lahko anketo izpolnite tudi večkrat.

Še enkrat velika hvala za vaš doprinos, da Simbioza živi svoje poslanstvo in skupaj z vami raste.

Želimo vam prijetne počitnice. Naužijte se poletnega sonca, svežega zraka, morskih radosti, sladkih pridelkov, skratka vsega dobrega, lepega in stvari, ki vas razveseljujejo in polnijo vaše baterije.

Kot pa velja naš slogan na vsakem koraku z vami povezujemo: Energijo mladosti in izkušnje modrosti.

Sorodne objave

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.