Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

UGODNOSTI NAŠIH POKROVITELJEV ZA PROSTOVOLJCE IN UDELEŽENCE SIMBIOZE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > UGODNOSTI NAŠIH POKROVITELJEV ZA PROSTOVOLJCE IN UDELEŽENCE SIMBIOZE

Številni pokrovitelji, ki so tako kot mnogi prostovoljci, partnerji in seveda organizacijska ekipa omogočili letošnjo akcijo, so za udeležence in prostovoljce, ki pri akciji sodelujejo pripravili privlačne ugodnosti.

Simbiozo tudi letos podpirajo številna podjetja, brez katerih projekta v takšnem obsegu ne bi mogli izpeljati. Seveda pa ste najbolj zaslužni za uspeh prav vi, vsi prostovoljci in udeleženci, ki se delavnic vsako leto zvesto udeležujete. Naši pokrovitelji so za vas pripravili nekaj posebnih ugodnosti.

Generalni pokrovitelj projekta, Si.mobil, vam ponuja Mobilni internet za samo 14.90 EUR/mesec. S paketom mobilni internet Prestigio boste lahko mobilni internet uporabljali kjerkoli za samo 14.90 EUR na mesec. V ceno paketa je vključena tudi tablica Prestigio Multipad 2 ultra Duo 8.0 s priloženim etuijem.

Naši zvesti partnerji HP in Microsoft so za vas pripravili prav posebno ponudbo. Pri vseh večjih prodajalcih boste kmalu našli izbor računalnikov HP po ugodnih cenah. Prepoznate jih po nalepki Simbioza priporoča. Microsoft vam omogoča tudi nakup programov Microsoft Office po nižjih cenah.


Vzajemna je za vse, ki sodelujete kot prostovoljci, pripravila prav posebno presenečenje – na lokacijah vas bodo pričakale njihove majice.

SKB ISIC kartico do nagrad? Zakaj pa ne. Če si polnoleten dijak ali študent, Preštej ugodnosti, ki ti jih prinaša SKB ISIC kartica in se poteguj za denarne nagrade. Odgovore lahko do 8.11.2013 posredujete preko spletnega obrazca.

Zavarovalnica GENERALI d.d. je za vse udeležence Simbioze 2013 pripravila paket ugodnosti za upokojence, in sicer bodo do 31. decembra 2013 deležni:  20% popusta na avtomobilsko zavarovanje, zavarovanje PaketDom z brezplačnim 6-mesečnim zavarovanjem v prvem letu ter Doktor 24 – 25% popust v prvem letu. Več na www.generali.si.

V spletni trgovini Mercator lahko brezplačno nakupujete kar iz domačega naslanjača. Do 25. 10. 2013 vsi prostovoljci in udeleženci s promocijsko kodo SOSED dobite brezplačno dostavo na dom.

Naš medijski pokrovitelj Večer vsem prostovoljcem in tečajnikom do 15. 11. 2013 omogoča brezplačno branje najstarejšega slovenskega dnevnega časopisa Večer, ki ga lahko prebirate na spletni strani www.vecer.com ali z aplikacijo na pametnih telefonih ali tablicah z uporabniškim imenom simbioza13 in geslom vecerplus.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar