Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

V okviru kampanje Meet and Code 2021 vas vabimo na splet!

Nazaj
Simbioza > Novice > MLADI > V okviru kampanje Meet and Code 2021 vas vabimo na splet!

Tudi letos se  pridružujemo kampanji Meet and Code!!!

V okviru kampanje ponujamo možnost brezplačne udeležbe na dveh ONLINE  delavnicah in sicer, Postavi svojo prvo spletno stran, ki bo potekala v ponedeljek, 18. 10.  2021 in v sredo, 20. 10. 2021, obakrat med 16.30 in 19.30 uro. Delavnica Skodiraj svojo spletko! pa bo potekala  in v sredo, 27. 10. 2021 in v petek, 27. 10. 2021, obakrat  med 17.00 in 19.00 uro.

POSTAVI SVOJO PRVO SPLETNO STRAN! Dandanes smo skoraj vsako prosto minuto na spletu in na dnevni osnovi pregledamo in obiščemo veliko spletnih strani. Ste se kdaj vprašali kako bi lahko ustvarili svojo lastno spletno stran? Delavnica je namenjena popolnim začetnikom in zajema spoznavanje osnov sintakse spletnega jezika HTML, s pomočjo katerega bomo ustvarili preprosto, osebno spletno stran. Spoznali se bomo z osnovami HTML, samim orodjem za programiranje in v okviru projektov predelali vse od preprostih HTML značk, dodajanja besedila in slik, poravnave različnih elementov, dodajanja seznamom in form ter ustvarjanja hiperpovezav.

SKODIRAJ SVOJO SPLETKO! Na delavnici se boste spoznali z osnovami upravljanja WordPress – Kje prenesti WordPress, kako namestiti vse potrebne datoteke oz. aktivirati WordPress; kako zasnovati spletno stran (meni, glava, body, noga…) oziroma kako izbrati ustrezno predlogo oz. template.  Wordpress za popolne začetnike!

Na delavnico/e se lahko prijavite preko spletne prijave na njihovi strani TUKAJ!

Se vidimo na spletu!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.