Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

VABILO NA OTVORITEV AKCIJE SIMBIOZA GIBA 2019

Nazaj
Simbioza > Novice > MLADI > VABILO NA OTVORITEV AKCIJE SIMBIOZA GIBA 2019

Spoštovani!

Vabimo vas, da se nam pridružite na otvoritvenem dogodku vseslovenske akcije SIMBIOZA GIBA 2019, ki bo 14. oktobra 2019 ob 10.00 uri na športnem igrišču pri OŠ Trzin (v primeru slabega vremena bo prireditev v telovadnici OŠ Trzin).

Program otvoritvenega dogodka Simbioza Giba 2019

Skupaj s partnerji otvoritvenega dogodka bomo poskrbeli, da se bo letošnja že šesta sezona nacionalne akcije Simbioza Giba začela v pravem duhu njenega poslanstva. 

MIGALO, ŠPORTALO IN SEVEDA GIBALO BO STARO IN MLADO – VSE GENERACIJE!

Najprej bomo za začetek seveda kakšno rekli, da se bolje spoznamo (uvodni nagovori), potem bomo vsi skupaj zamigali in se gibali (vodena medgeneracijska vadba in športni poligon za vse generacije). 

Ko se bomo malo utrudili, bomo skupaj še kakšno zapeli (kulturno-zabavni program), se z jabolki okrepčali (okrepčilo) in zaplesali ob zvokih harmonike (medgeneracijska zabava). 

Pridružite se nam v nepozabnih Simbioza Giba trenutkih!

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...

Oddajte svoj komentar