Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

VESELI DECEMBER BREZPLAČNIH AKTIVNOSTI V “NA TRIGLAV SPREMINJAT SVET!” SIMBIOZA MEDGENERACIJSKEM CENTRU!

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > VESELI DECEMBER BREZPLAČNIH AKTIVNOSTI V “NA TRIGLAV SPREMINJAT SVET!” SIMBIOZA MEDGENERACIJSKEM CENTRU!

V decembru smo za vas pripravili veliko dogodkov, delavnic in ostalih aktivnosti, s katerimi si boste lahko popestrili mrzle dni. Vse aktivnosti so brezplačne, tako da ne zamudite te priložnosti!

Ta mesec so na sporedu ponovno delavnice“Razmigaj možgane!”, na katerih boste lahko preko zabavnih aktivnosti dodobra aktivirali možgane in okrepili spominske sposobnosti. Prostovoljki Tjaša in Sara bosta poskrbeli za dobro voljo in izvrstno razpoloženje! Vsako sredo od 10:00 do 11:30.

Društvo študentov medicine Slovenije je za vas tudi letos pripravilo predavanja in predstavitev bolezni srca in ožilja z imenom “Misli na srce!”. Vljudno vabljeni 7.12. ob 13:00, ter 14. in 21.12. ob 12:00.

5. decembra bo ob 12:00 potekala tudi predstavitev programa privatnega inštituta Aquarian Trinity Solutions. Predstavili vam bodo načine, kako lahko s pomočjo njihovega inovativnega programa izboljšate mentalno in fizično počutje.

Da vam zimsko vreme ne bo prišlo preveč do živega, smo za vas organizirali tudi nekaj družabnih dogodkov. Pridružite se nam pri igranju družabnih iger, 9. in 16.12. ob 11:00. Da bo praznično vzdušje popolno, vas vabimo tudi, da se nam pridružite na ustvarjalni delavnici okraskov in voščilnic (8.12. od 16:00 do 18:00) za konec pa vas vabimo še na predpraznično druženje, ki bo potekalo 15.12., prav tako ob 16:00.

V ponudbi pa lahko najdete tudi naše stalnice – jutranjo telovadbo (ob torkih in četrtkih),začetni in nadaljevalni tečaj uporabe računalnika, začetni in nadaljevalni tečaj uporabe pametnega telefona, tečaj uporabe tabličnega računalnika in uvod v digitalno fotografijo.

Za več informacij nas prosim pokličite na 040 336 311 ali nam pišite na [email protected], na delavnice pa se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca- TUKAJ!

Se vidimo v veselem decembru! 🙂

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar