Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

VESELI DECEMBER BREZPLAČNIH AKTIVNOSTI V “NA TRIGLAV SPREMINJAT SVET!” SIMBIOZA MEDGENERACIJSKEM CENTRU!

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > VESELI DECEMBER BREZPLAČNIH AKTIVNOSTI V “NA TRIGLAV SPREMINJAT SVET!” SIMBIOZA MEDGENERACIJSKEM CENTRU!

V decembru smo za vas pripravili veliko dogodkov, delavnic in ostalih aktivnosti, s katerimi si boste lahko popestrili mrzle dni. Vse aktivnosti so brezplačne, tako da ne zamudite te priložnosti!

Ta mesec so na sporedu ponovno delavnice“Razmigaj možgane!”, na katerih boste lahko preko zabavnih aktivnosti dodobra aktivirali možgane in okrepili spominske sposobnosti. Prostovoljki Tjaša in Sara bosta poskrbeli za dobro voljo in izvrstno razpoloženje! Vsako sredo od 10:00 do 11:30.

Društvo študentov medicine Slovenije je za vas tudi letos pripravilo predavanja in predstavitev bolezni srca in ožilja z imenom “Misli na srce!”. Vljudno vabljeni 7.12. ob 13:00, ter 14. in 21.12. ob 12:00.

5. decembra bo ob 12:00 potekala tudi predstavitev programa privatnega inštituta Aquarian Trinity Solutions. Predstavili vam bodo načine, kako lahko s pomočjo njihovega inovativnega programa izboljšate mentalno in fizično počutje.

Da vam zimsko vreme ne bo prišlo preveč do živega, smo za vas organizirali tudi nekaj družabnih dogodkov. Pridružite se nam pri igranju družabnih iger, 9. in 16.12. ob 11:00. Da bo praznično vzdušje popolno, vas vabimo tudi, da se nam pridružite na ustvarjalni delavnici okraskov in voščilnic (8.12. od 16:00 do 18:00) za konec pa vas vabimo še na predpraznično druženje, ki bo potekalo 15.12., prav tako ob 16:00.

V ponudbi pa lahko najdete tudi naše stalnice – jutranjo telovadbo (ob torkih in četrtkih),začetni in nadaljevalni tečaj uporabe računalnika, začetni in nadaljevalni tečaj uporabe pametnega telefona, tečaj uporabe tabličnega računalnika in uvod v digitalno fotografijo.

Za več informacij nas prosim pokličite na 040 336 311 ali nam pišite na [email protected], na delavnice pa se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca- TUKAJ!

Se vidimo v veselem decembru! 🙂

Sorodne objave

Priznanje MEGA NAVDIH 2022 je naše!

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza je za projekt ‘Simbioza skupnost‘ prejel priznanje MEGA navdih 2022. V Simbiozi pletemo vezi medgeneracijskega...

Mednarodni dan prostovoljstva

Danes, 5. decembra, obeležujemo mednarodni dan prostovoljstva.  Dejanje prostovoljstva in solidarnost, ki jo prostovoljci in prostovoljke izkazujejo s svojim delom,...

Z Green Digital Skills certifikatom do zelene in digitalne kariere

Simbioza v sodelovanju z Akademijo INCO z veseljem napoveduje začetek izvajanja certificiranega programa Green Digital Skills, brezplačnega spletnega tečaja, ki...

Simbiozin medgeneracijski dan: inovativno središče na peto obletnico s prenovljenimi prostori (PR sporočilo)

Danes, 30. novembra 2022, so pod sloganom Simbiozin medgeneracijski dan v spodnji etaži Emporiuma v BTC City Ljubljana zaživeli prenovljeni...

Oddajte svoj komentar