Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > ODRASLI > Vidimo se v Supernovi Rudnik Ljubljana

V tednu, ko se vse generacije združijo v imenu izmenjave izkušenj, učenja in druženja, bomo tudi mi, ekipa zavoda za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza, prisotni na Medgeneracijskem tednu, ki bo potekal od 2. do 7. oktobra 2023.

Vemo, kako pomembno je povezovanje generacij, saj prinaša občutek sprejetosti in krepi duševno ter telesno zdravje vseh udeležencev. Zato smo se odločili, da bomo aktivno sodelovali in prispevali k temu edinstvenemu dogodku.

V sredo, 4. oktobra, nas boste lahko našli v Supernovi Rudnik Ljubljana od 10. ure naprej. Ne le da bomo tam za druženje in izmenjavo izkušenj, pripravili smo tudi nagradno igro, v kateri lahko osvojite paket dveh priročnikov “Za moj pametni telefon”. Vabljeni, da se nam pridružite, sodelujete v nagradni igri in preživite prijeten čas z nami.

Poleg našega sodelovanja je pripravljenih še mnogo drugih aktivnosti, delavnic in druženj, ki bodo poskrbeli, da bo Medgeneracijski teden nepozabno doživetje za vse generacije.

Ne zamudite te priložnosti za sodelovanje in izmenjavo. Pridobite nove izkušnje, spoznajte nove ljudi in se skupaj z nami potopite v svet medgeneracijskega sodelovanja. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte neposredno.

Veselimo se srečanja z vami!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec junij

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Tretji GIBAlni paket v sklopu projekta Simbioza GIBA 2024 je tu!

Dragi naši GIBAlci in GIBAlke, že tretji GIBAlni paket je tu, in tokrat je čas za MEDGENERACIJSKI KOLESARSKI IZZIV! Pridružite...

VSEEVROPSKA KAMPANJA – TEDNI DIGITALNIH VEŠČIN 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Simbioza Genesis, socialno podjetje se je tudi letos kot nacionalni koordinator za Slovenijo pridružila vseevropski kampanji Tedni digitalnih veščin 2024 – ALL DIGITAL Weeks...

Uvodni partnerski sestanek evropskega projekta CYBER SAFE SENIOR

Med 17. in 18. aprilom smo se v poljskem mestu Lodž udeležili prvega partnerskega sestankaevropskega projekta Cyber Safe Senior, na...