Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > ODRASLI > Vidimo se v Supernovi Rudnik Ljubljana

V tednu, ko se vse generacije združijo v imenu izmenjave izkušenj, učenja in druženja, bomo tudi mi, ekipa zavoda za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza, prisotni na Medgeneracijskem tednu, ki bo potekal od 2. do 7. oktobra 2023.

Vemo, kako pomembno je povezovanje generacij, saj prinaša občutek sprejetosti in krepi duševno ter telesno zdravje vseh udeležencev. Zato smo se odločili, da bomo aktivno sodelovali in prispevali k temu edinstvenemu dogodku.

V sredo, 4. oktobra, nas boste lahko našli v Supernovi Rudnik Ljubljana od 10. ure naprej. Ne le da bomo tam za druženje in izmenjavo izkušenj, pripravili smo tudi nagradno igro, v kateri lahko osvojite paket dveh priročnikov “Za moj pametni telefon”. Vabljeni, da se nam pridružite, sodelujete v nagradni igri in preživite prijeten čas z nami.

Poleg našega sodelovanja je pripravljenih še mnogo drugih aktivnosti, delavnic in druženj, ki bodo poskrbeli, da bo Medgeneracijski teden nepozabno doživetje za vse generacije.

Ne zamudite te priložnosti za sodelovanje in izmenjavo. Pridobite nove izkušnje, spoznajte nove ljudi in se skupaj z nami potopite v svet medgeneracijskega sodelovanja. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte neposredno.

Veselimo se srečanja z vami!

Sorodne objave

Poklici prihodnosti: več kot 80 deklet podalo svoje ideje

S projektom GirlsDoCode: Poklici prihodnosti spodbujamo dekleta iz osnovnih šol k učenju programiranja.

Tretja kariera – mesec december!

Ko se dnevi skrajšajo in noči napolnijo s pričakovanjem prazničnega časa, ekipa Simbioze vabi vse, ki želijo tudi v tem...

Vabilo na GirlsDoCode: Poklici prihodnosti – Hackaton s twistom!

S projektom GirlsDoCode: Poklici prihodnosti spodbujamo dekleta iz osnovnih šol k učenju programiranja.