Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

ZAHVALA ZA SODELOVANJE IN URNIK TRETJA KARIERA JANUAR 2022

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > ZAHVALA ZA SODELOVANJE IN URNIK TRETJA KARIERA JANUAR 2022

Drage naše udeleženke in naši udeleženci!

Najprej iskrena hvala za vsako vašo udeležbo na naših delavnicah in tečajih in vsaka priložnost sodelovanja z vami je za nas napredek in naš skupen uspeh. Zato se tako zelo veselimo tudi vnaprejšnjih naših srečanj na daljavo ali v živo. Letošnje leto je že skoraj, skoraj pri kraju in prazniki so tu, vendar vas nikakor ne bi zapustili brez slovesa. Če na kratko povzamemo, smo zelo ponosni, da nam covid razmere niso mogle preprečiti delovanja in smo z vami ohranili stik z delavnicami na daljavo. Kakor hitro pa so nam razmere dopustile, pa smo se ponovno začeli družiti tudi v živo. V vsakem mesecu, z izjemo poletja, smo tako imeli od 25 pa vse do 40 izvedb, kar v povprečju pomeni skoraj vsak dan po dve izvedbi.

Z današnjim dnem se za nekaj kratkih počitniških dni od vas poslavljamo. Z vami in za vas bomo ponovno “na položaju” v ponedeljek 3. januarja 2022. V vmesnem času bomo elektronsko pošto spremljali in nobeno vaše vprašanje ali komentar ne bodo pozabljeni. Odzvali se bomo čimprej, ko bo mogoče.

Preden zapremo vrata našega izobraževalnega središča, vam z veseljem in v pričakovanju novih prijav, pošiljamo še program Tretja kariera JANUAR 2022. Celoten urnik s programom in podrobnostmi vsake posamezne delavnice si lahko ogledate v koledarju dogodkov na povezavi tukaj (izberite mesece januar). Prijave kot vedno na enega od načinov, preko spletne strani v koledarju dogodkov, mobilne aplikacije Magda, e-pošte lab@simbioza.euali nas pokličete na tel. 040 778 475.

Vsak dan različne vsebine in za vsakogar nekaj. VABLJENI!!!!!

Vsi smo si že obetali, da bo letošnje leto z nami bolj prijazno in da bomo lahko bolj svobodno dihali in se gibali. Ni bilo čisto tako, ampak dobre volje nam nihče ne more odvzeti in z njo lahko premagamo marsikaj. Še naprej bodite torej dobrovoljni in radovedni, družite se z nami na naših delavnicah in srečanjih tudi v novem letu 2022!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...