ODRASLI

Simbioza > ODRASLI
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Simbioza Digitalna Akademija ponuja celostno zasnovano obliko neformalnega izobraževanja za odrasle. Prilagojeni programi za izpopolnjevanje digitalnih veščin in kompetenc udeležencem omogočajo, da ostajajo v koraku z bliskovitim razvojem IKT, ki spreminja in ustvarja nove potrebe in navade na vseh področjih.

Programi so usmerjeni v uporabna in praktična znanja in veščine, ki omogočajo takojšnjo uporabo pridobljenega znanja pri kvalitetnejšem opravljanju delovnih nalog, večjo konkurenčnost pri ohranjanju oziroma pridobitvi nove zaposlitve ali na samostojni podjetniški poti.

Aktivnosti

DIGITALNA AKADEMIJA

SPLETNA UČILNICA

(v izdelavi)
 • Veliko pridobljenega znanja, novih idej in spoznanj. Delavnica strokovno zastavljena in odlično izpeljana.

  Andreja Urška, 47 let
  Delavnica E4W
 • Zanimiva in interaktivna delavnica kako idejo pretvoriti v izvedljiv podjetniški projekt. Zanimiva in logična predstavitev z naborom možnih IKT orodij, ki olajšajo pripravo projekta in spremljanje do uspešne realizacije.

  Milena, 52 let
  Delavnica E4W
 • Priporočam delavnico, ki je odprta tudi za spremembe na osebnem nivoju, ki nam bodo omogočale lažji prehod v poslovni svet.

  Mojca, 38 let
  Delavnica E4W
 • Prejela sem veliko novih znanj glede spletnih orodij. Super je bila tudi spontana dinamika, kar je skupina v tistem danem trenutku potrebovala.

  Mojca, 38 let
  Delavnica E4W
 • Super je, ker vse stvari probamo in ni preveč teorije. Pa naučiš se bližnjice, brez katerih bi si postopek podaljšali.

  Vida, 44 let
  Nadaljevalni tečaj MS Office Excel

SODELUJTE Z NAMI