BTC CITY LAB

Počitniško varstvo

Simbioza > OTROCI > Počitniško varstvo
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Poletje je najlepši letni čas tudi zato, ker z njim prihajajo težko pričakovane počitnice. Nekateri boste skupaj z vašimi mali nadobudneži brezskrbno uživali na morju, drugi se boste z njimi odpravili na potep v gore ali pa si privoščili pustolovsko dogodivščino na potovanju v tujini… Ne glede na to kaj boste izbrali, smo prepričani, da boste maksimalno uživali v poletnih radostih v družbi vaših otrok.

V našem inovativnem središču Simbioza BTC City Lab bomo z veselje poskrbeli, da se poletna zabava vsaj za kakšen teden ali dva za vaše otroke prehitro ne konča, saj vsako leto organiziramo Simbioza počitniško varstvo, kjer pripravimo najboljšo zabavo v mestu.

Poskrbeli bomo, da se bodo vaši otroci počutili dobro in varno v naši družbi. Z različnimi dnevnimi izzivi bomo spodbujali njihov raziskovalni duh, domišljijo in kreativnost. Predvsem pa si želimo, da spoznajo nove prijatelje, se igrajo, sprostijo in zabavajo…

Vsekakor se bomo potrudili po naših najboljših močeh, da se ponovno ali prvič srečamo z vašimi nadobudneži in skupaj z njimi prežimo počitnice kar se da zabavno, veselo in seveda predvsem varno.

Bodite obveščeni, ko bodo razpisani termini počitniškega varstva za otroke.

Počitniško varstvo za otroke je organizirano v času šolskih počitnic.