BTC CITY LAB

Počitniško varstvo

Simbioza > OTROCI > Počitniško varstvo
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Poletje je čas zabave, novih dogodivščin in poznanstev. Čas, ko sproščeno skozi igro osvajamo nova znanja, se podimo za žogo ali preživljamo prosti čas ob aktivnostih, ki jih imamo radi, pa nam med šolskim letom za njih zmanjka časa.

 

BREZPLAČEN VIP UČNI PROGRAM 

Letošnje poletje imamo možnost, da osnovnošolskim otrokom (6 – 12 let) ponudimo kvalitetne vsebine na področju programiranja, ustvarjanja digitalnih vsebin in reševanja problemov ter jih opolnomočimo za varno brskanje po spletu, komuniciranje in sodelovanje z drugimi.

VIP učni program financira Ministrstvo za digitalno preobrazbo #digisi in zajema 22 pedagoških ur ter traja vse 4 termine od ponedeljka do petka med 8.30 in 12.00 v prostorih Simbioze (Latinski trg 6, Ljubljana).

 

CELODNEVNO POČITNIŠKO VARSTVO

Za vse tiste, ki potrebujete celodnevno počitniško varstvo, smo pripravili podaljšan program (7.30 – 16.30). V sklopu celodnevnega počitniškega varstva nudimo še 3 obroke hrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica) in popoldanske aktivnosti, ki bodo zajemale tudi obisk bazena, obisk tehnološkega podjetja, aktivnosti na prostem in še in še.

Otroška radovednost nima meja in prav je, da ji pustimo prosto pot, in si vzamemo čas, da najdemo kdaj tudi odgovor na njihov ZAKAJ? KAKO? KAJ? Popoldanske delavnice bodo kot nalašč za to – skozi eksperimente, gibanja na prostem in druženje, bomo iskali odgovore.

OBISK BAZENA

V popoldanskem času bomo odšli do le 200m oddaljenega vodnega mesta Atlantis, kjer bo čas v bazenu namenjen igri v vodi, katero bodo vodili izkušeni plavalni učitelji in animatorji Atlantisa.

 

Prideš tudi ti? Hitro se PRIJAVI!

 

CILJI PROGRAMA:

Razvijanje ustvarjalnega razmišljanja, povečevanje samozavesti pri pridobivanju in prikazovanju novega znanja, razvijanje vztrajnosti in sposobnosti doseganja ciljev, učenje aktivnega sodelovanja pri razvoju idej, spodbujanje samostojnosti in družbene odgovornosti.

Ozaveščanje mladih o vlogi novih tehnologij v njihovem vsakdanjem življenju in o možnostih za razvoj njihovega potenciala, hkrati pa seznanjanje in navduševanje mladih nad zabavnim delom poklicev STEM.

 

KDO?

Otroci od dopolnjenega 6. do 12. leta starosti.

 

KDAJ? 

Termin 1 | 1.7. – 5.7.2024

Termin 2 | 8.7. – 12.7.2024

Termin 3 | 19.8. – 23.8.2024

Termin 4 | 26.8. – 30.8.2024

 

KAJ ZAJEMA BREZPLAČEN VIP UČNI PROGRAM?

  • od ponedeljka do petka, 8.30 in 12.00
  • 22 šolskih ur, kjer boste spoznavali osnove programiranja, sestavili kakšnega LEGO robotka, se spoznali kako pomembna je varnost na spletu, ustvarjali digitalne vsebine in reševali probleme ter spoznali komuniciranje in kako pomembno je za vse našteto sodelovanje.
  • namenjeno šoloobveznim otrokom starim od dopolnjenega 6. leta do 12. leta.

 

KAJ ZAJEMA CELODNEVNO POČITNIŠKO VARSTVO?

  • Varstvo od 7.30 do 16.30
  • 3 obroki hrane na dan (zajtrk, kosilo, popoldanska malica)
  • participacija v VIP učnem programu
  • popoldanske delavnice (vesela znanost, vodne aktivnosti v Vodnem mestu Atlantis, obisk tehnoloških podjetij in še in še…)
  • ob doplačilu 70,00 EUR

 

PRIJAVA

Možna prijava le na 1 termin.

Na posamezen termin sprejmemo (le) 20 udeležencev! V kolikor se termin zapolni, ima prednost prvih 20 prijavljenih na posamezni termin (časovna omejitev). V primeru, da ste ostali izven termina, vas obvestimo in uvrstimo v čakalno vrsto. 

Prijavo na VIP POLETNA ŠOLA oddate preko OBRAZCA in se z oddajo strinjate s SPLOŠNIMI POGOJI, ki si jih lahko preberete na POVEZAVI.

 

Se vidimo poleti v Simbiozi!