Simbioza SKUPNOST

Prijava

‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Prijavni obrazec

* »Splošnih pogojev uporabe aplikacije – Simbioza dogodki« predstavljajo licenčno pogodbo za neodplačno (oziroma v primeru posredovane ponudbe in sklenjenega aneksa – odplačno) uporabo spletne aplikacije Simbioza dogodki, ki je sklenjena med zavodom Simbioza Genesis so. p. in nadpisano organizacijo koordinatorja v trenutku, ko koordinatorjev pooblaščeni predstavnik veljavno izpolni zgornja vnosna polja ter odda soglasje, kar potrdi s klikom na gumb »Prijava«.
* Tekom sodelovanja in uporabe aplikacije Simbioza dogodki zavod Simbioza Genesis so. p. in organizacija koordinatorja nastopata kot skupna upravljavca osebnih podatkov posameznikov, katerih podatki se obdelujejo v povezavi z njo, pod pogoji in v skladu z določili »Pogodbe o obdelavi osebnih podatkov«, ki je sklenjena med zavodom Simbioza Genesis so. p. in nadpisano organizacijo koordinatorja v trenutku, ko koordinatorjev pooblaščeni predstavnik veljavno izpolni zgornja vnosna polja ter odda soglasje, kar potrdi s klikom na gumb »Prijava«.
V kolikor nas kontaktirate oziroma z nami delite osebne podatke preko zgornjega obrazca, bomo vaše osebne podatke obdelovali in hranili izključno za namene registracije uporabniškega računa oziroma nadaljnje komunikacije z vami glede aplikacije Simbioza dogodki.

Za več informacij o vaših pravicah v zvezi s tem, ter o tem, kako osebne podatke v podjetju obdelujemo in kako dolgo jih hranimo, sledite tej povezavi: Varovanje osebnih podatkov, oziroma nam pišite na naslov: [email protected].