STAREJŠI

Simbioza > STAREJŠI
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Simbioza ponuja številne skupinske in individualne oblike neformalnega izobraževanja, ki s prilagojenimi vsebinami in usposobljenimi predavatelji podira strah pred tehnologijo in starejše uporabnike prijazno in strokovno vodi v digitalni svet. Tečaji računalništva in spoznavanja pametnega telefona ter drugih pametnih naprav so med najbolj obiskanimi in najbolj priljubljenimi.

Usvojena digitalna znanja starejšim uporabnikom omogočajo večjo neodvisnost, boljšo obveščenost, lažjo komunikacijo z bližnjimi ter kakovostnejše življenje in novo samozavest pri upravljanju pametnih naprav. V prijetnem medgeneracijskem druženju so se v Simbiozi stkala tudi mnoga nova in nepozabna prijateljstva.

Aktivnosti

TRETJA KARIERA

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

ROJSTNODNEVNA ZABAVA

SPLETNA UČILNICA

(v izdelavi)

PRIROČNIKI

 • Zelo sem bila presenečena, kako pozorni ste do nas. Delavnice so mi v veliko veselje. Žal se ne morem udeležiti vseh, ker jih je pač preveč.

  Jelka, 67 let
 • Delavnica mi je bila zelo zanimiva. Priporočila sem jo že nekaterim prijateljicam, ki so se delavnice že udeležile. Ostanite to kar ste, ker ste zelo dobrodošli marsikomu, če ne kar vsem nam.

  Marinka, 61 let
 • Delavci Simbioze ste enkratni, prijazni in strokovni. Vsebine delavnic so kvalitetno izbrane. Predavatelji didaktično prilagajajo vsebine za vsakega udeleženca posebej. Hvala, hvala, hvala Simbiozi!

  Safet, 81 let
 • Zelo sem zadovoljen, da sem prišel v Simbiozino delavnico. Pridobil sem veliko znanja, zato se moram zahvaliti ljubeznivim predavateljem za zelo srčen in potrpežljiv pristop. Hvala vsem za vaš trud.

  Zalašček, 82 let
 • Delavnice so odlične za druženje, predvsem pa si pridobimo koristna znanja za potovanja in druženje. Vsem, ki si želijo sproščenega podajanja znanja in vsebin, priporočam Simbiozine delavnice!

  Miroslav, 64 let

SODELUJTE Z NAMI