Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

5 razlogov za LinkedIn!

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > 5 razlogov za LinkedIn!

Raziskave kažejo, da 94% delodajalcev uporablja socialna omrežja, na vrh pa postavljajo LinkedIn. Nažalost mnogi iskalci zaposlitve tega ne vedo in LinkedIn-a ne uporabljajo. Zato vam predstavljamo 5 prednosti LinkedIn-a.

1. Omogoča vam, da razširite svoj življenjepis. Običajno je življenjepis omejen na 1 ali 2 strani; na LinkedIn-u lahko izpostavite podrobnosti, ki jih sicer ne bi mogli.

2. Prijavljate se lahko na delovna mesta s svojim profilom.

3. Pokažete lahko svojo strokovnost, saj LinkedIn ni Facebook. Je stran, na kateri lahko izpostavite svoje dosežke, izobrazbo in interese.

4.  Tudi neiskalci zaposlitve so na LinkedIn-u dobrodošli; pokažete lahko svojo storitev ali izdelek in se izkažete kot strokovnjak.

5. LinkedIn je odličen za mreženje; je namreč stran, ki je primarno namenjena mreženju.

Ste razmišljali o LinkedIn-u pa se vam ne da ali ne znate ustvariti svojega profila? Ali pa morda že imate profil, a ga ne znate najbolje izkoristiti? Za vse, ki se pripravljate na vstop v svet mreženja, in za vse, ki imate težave, pripravljamo delavnico, po koncu katere boste pravi strokovnjaki. Več informacij in prijave na www.e-simbioza.com.

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...