Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Aplikacija Magda. Pridružite se delavnici, 24. januarja.

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Aplikacija Magda. Pridružite se delavnici, 24. januarja.

Magda je prva mobilna aplikacija za starejše, kjer so na enem mestu združene vse pomembne vsebine in informacije. Njena uporaba je brezplačna, prav tako pa brskanje ne potrebujete uporabniškega računa.

Aplikacija že tri leta uči, podpira in razveseljuje več kot 5.000 rednih uporabnikov. Še posebej navdušeni uporabniki pa so udeleženci Simbiozinih delavnic, saj na ta način utrjujejo svoje pridobljene veščine. Naslednja delavnica se bo odvila v sredo, 24. januarja, posvetili pa jo bomo ravno Magdi.

Prijava na delavnice je mogoča tukaj.

Aplikacija Magda namreč vsakodnevno razveseljuje z novimi informacijami, izobraževalnimi in razvedrilnimi vsebinami, telovadnimi vajami in možnostjo poslušanja radijskih postaj, skupaj s seznamom pomembnih kontaktov za nujno pomoč. V tem letu pa jo bomo tudi vsebinsko nadgradili!

Korak za korakom do najnovejših vsebin

Obiščite trgovino Google Play ali App Store in si oglejte vse novosti in spremembe, če aplikacije Magde v zadnjem letu niste posodobili. Sicer pa kar brez skrbi, saj bomo čez vse te korake šli tudi na sredini delavnici.

Aplikacijo za Android pametne telefone pa lahko tudi že zdaj prenesete s klikom na to povezavo, 
oziroma za iPhone s klikom na to povezavo. 

Saj že veste – vse življenje se učimo!

Sorodne objave

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Vse najboljše, Magda!

Mobilna aplikacija Magda, ki je bila razvita v sodelovanju med Družbo BTC in zavodom Simbiozo, v teh dneh praznuje svoj...