F3ŽO – MAGDA – prva aplikacija za starejše

Simbioza > Dogodki > F3ŽO – MAGDA – prva aplikacija za starejše
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Home aktualno F3ŽO – MAGDA – prva aplikacija za starejše

Lokacija

Cankarjev dom, Ljubljana
Cankarjev dom, Ljubljana

kontaktni podatki

Simbioza Genesis, socialno podjetje Latinski trg 6
1000 Ljubljana
Slovenija

+386 40 336 311info@simbioza.eu

Družabna omrežja

kontaktni podatki

Simbioza Genesis, socialno podjetje

Latinski trg 6
1000 Ljubljana
Slovenija

+386 40 778 475
info@simbioza.eu

Družabna omrežja

Datum

28.09.2023
Dogodek je potekel!

Ura

13:15 - 15:15

Lokacija

Cankarjev dom, Ljubljana
Cankarjev dom, Ljubljana

F3ŽO – MAGDA – prva aplikacija za starejše

Simbioza BTC City Lab
,
STAREJŠI

Simbioza bo 27. in 28. 9. 2023 v medgeneracijski druščini na Festivalu za 3. življenjsko obdobje – F3ŽO izvedla delavnice digitalnega opismenjevanja.

F3ŽO, ki  v letošnjem letu obeležuje 22. obletnico svojega obstoja bo potekal od 27. do 29. 9. v Cankarjevem domu (Trg revolucije, Ljubljana) od 9:00. do 18:00. ure. Obiščite nas tudi vi! Vstop je prost.

Gre za  največjo tovrstno prireditev za starejše v Evropi, ki je od samega začetka posvečen aktivnemu staranju, izboljšanju kakovosti življenja starejših in uresničevanju solidarnosti med generacijami – ravno zato ves program poteka pod geslom Vsi smo ena generacija!

Rdeča nit tokratnega dogodka je Vsi smo ena generacija. Letošnji izobraževalni program v predavalnicah M Cankarjevega doma, kjer bo delavnice izvedla tudi Simbioza, ponuja veliko zanimivih vsebin na temo samostojnosti v obdobju staranja in dolgotrajne oskrbe starejših.

 

TERMIN IN VSEBINA DELAVNICE:

28. 9. 2022 od 13:15–15:15 v Cankarjevem domu (Ljubljana): Prva aplikacija za starejše Magda

Aplikacija Magda je prva mobilna aplikacija za starejše, ki na enem mestu združuje vse pomembne vsebine in informacije, vključno z učilnico, kjer se lahko vsi željni znanja in obvladovanja digitalnih veščin brezplačno sami učijo uporabe pametnega telefona in računalnika. Aplikacija ponuja pomoč pri uporabi novih tehnologij, ki posledično starejšim prinesejo neodvisnost, boljšo obveščenost, dostop do različnih vsebin in večjo vključenost v družbo. Magdo od vsega začetka na vsebinski ravni razvijamo v sodelovanju s starejšimi upoštevajoč njihove ideje, predloge, potrebe in želje. Novice, Info točka in SOS številke, Učilnica, Telovadnica, Miselne igre, Radio so le ene izmed funkcij, ki jih ponuja aplikacija Magda.

Na delavnico se vam ni potrebno prijaviti. Lepo vabljeni v našo družbo. Saj veste, vse življenje se učimo!


The event is finished.