WORK IN TECH

Simbioza > Dogodki > WORK IN TECH
‹ Nazaj
Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Home aktualno WORK IN TECH

Lokacija

ONLINE

kontaktni podatki

Simbioza Genesis, socialno podjetje Latinski trg 6
1000 Ljubljana
Slovenija

+386 40 336 311info@simbioza.eu

Družabna omrežja

kontaktni podatki

Simbioza Genesis, socialno podjetje

Latinski trg 6
1000 Ljubljana
Slovenija

+386 40 778 475
info@simbioza.eu

Družabna omrežja

Datum

12.05.2021
Dogodek je potekel!

Ura

17:00 - 19:00

Lokacija

ONLINE

WORK IN TECH

Simbioza Digitalna Akademija
,
MLADI,
ODRASLI

Program Work in Tech je namenjen ženskam, da razvijete svoje digitalne spretnosti in sposobnosti in se usposobite za delo na področju informacijske podpore.

Gre za spletni tečaj, sestavljen iz 5 modulov, s katerim boste pridobile Google certifikat za strokovnjaka v IT podpori (Google IT Support Professional Certificate).

Tečaj traja 153 ur in ga je mogoče opraviti v 3 do 6 mesecih (ob predpostavki, da tečaju namenite vsaj 5 ur na teden), pri čemer tečaj poteka preko platforme Coursera in je v angleščini.

Moduli:

  • Osnove tehnične pomoči
  • Biti in bajti računalniškega omrežja
  • Operacijski sistemi in vi: Postanite obveščeni uporabnik
  • Sistemska administracija in storitve IT infrastrukture
  • IT Varnost: Obramba pred škodljivimi digitalnimi sistemi

Vsaka organizacija, ki uporablja računalnike, kot delovna orodja, potrebuje strokovnjake za IT podporo. Za vse, ki opravite tečaj so na voljo delovna mesta kot so sistemski analitik, IT tehnik, strokovnjak za IT podporo, računalniški specialist ipd.

V sklopu programa bomo vsako drugo sredo v mesecu ob 17.00 uri organizirali  mentorska srečanja, ki bodo namenjena morebitnim vprašanjem in reševanju težav, ki bi jih lahko imeli pri spletnem tečaju. V kolikor bodo vladni ukrepi dopuščali bomo srečanja organizirali v živo, v nasprotnem primeru pa jih bomo izvedli preko spletnih orodij.

Ponujamo vam: brezplačen dostop do spletnega tečaja za Googlove strokovnjake za IT podporo (originalen strošek je 300 USD), dostop do dodatnih mentorskih storitev, izmenjava izkušenj, tehnična podpora, pridobitev novih znanj, potrjenih s priznanim certifikatom po vsem svetu.

Prosimo, da v polje Nam želite še kaj sporočite napišete kratko motivacijsko sporočilo, zakaj si ravno ve zaslužite dobiti priložnost za pridobitev certifikata.

Obveščamo vas, da so trenutno zapolnjena vsa prosta mesta. Če vas program zanima, se prosimo prijavite v čakalno vrsto in obvestili vas bomo takoj, ko bodo na voljo dodatna mesta.

Razprodano!

The event is finished.