Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > DOKAŽI SE!

Imaš posebne veščine ali znanje, ki ga želiš deliti z ljudmi, pa ne veš kako in kje? Imaš to kar potrebuješ, da nastopiš pred skupino ljudi in pokažeš kaj znaš?

»Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center« ti pomaga! Za aktivnosti, ki bi jih rad/ pokazal/a ali naučil/a tudi druge, ti ponujamo brezplačen prostor v okviru našega centra na Dunajski 22 v Ljubljani.

Iščemo namreč prostovoljce, ki bi se radi preizkusili v vlogi voditelja delavnice, predavanja, okrogle mize, družabnih večerov, rekreacije ali česarkoli drugega. Vse kar potrebuješ je le neko znanje, spretnost, strast, ki bi jo rad/a delil/a s svetom. Lahko se odločiš za izvajanje delavnice enkrat ali večkrat tedensko, mesečno ali pa le za enkratno izvedbo.

Odločitev je tvoja, mi pa ti ponudimo prostor. In ne le to – izvedli bomo tudi promocijo tvoje delavnice preko naših socialnih omrežij, spletne strani in baze elektronskih naslovov.

Ponujamo ti edinstveno priložnost, da se dokažeš v vodenju/poučevanju/prikazu želene aktivnosti, kar bo nedvomno lepo izgledalo med izkušnjami na tvojem življenjepisu.

Veseli bomo vseh interesentov, ki se bodo odzvali s svojimi osebnimi podatki in idejo na mgc@simbioza.eu ali na 040 336 311.

Več o trenutnih aktivnostih in samem centru najdete na naši spletni strani in Facebook profilu “Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center”.

Ekipa medgeneracijskega centra

Sorodne objave

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Oddajte svoj komentar