Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > DOKAŽI SE!

Imaš posebne veščine ali znanje, ki ga želiš deliti z ljudmi, pa ne veš kako in kje? Imaš to kar potrebuješ, da nastopiš pred skupino ljudi in pokažeš kaj znaš?

»Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center« ti pomaga! Za aktivnosti, ki bi jih rad/ pokazal/a ali naučil/a tudi druge, ti ponujamo brezplačen prostor v okviru našega centra na Dunajski 22 v Ljubljani.

Iščemo namreč prostovoljce, ki bi se radi preizkusili v vlogi voditelja delavnice, predavanja, okrogle mize, družabnih večerov, rekreacije ali česarkoli drugega. Vse kar potrebuješ je le neko znanje, spretnost, strast, ki bi jo rad/a delil/a s svetom. Lahko se odločiš za izvajanje delavnice enkrat ali večkrat tedensko, mesečno ali pa le za enkratno izvedbo.

Odločitev je tvoja, mi pa ti ponudimo prostor. In ne le to – izvedli bomo tudi promocijo tvoje delavnice preko naših socialnih omrežij, spletne strani in baze elektronskih naslovov.

Ponujamo ti edinstveno priložnost, da se dokažeš v vodenju/poučevanju/prikazu želene aktivnosti, kar bo nedvomno lepo izgledalo med izkušnjami na tvojem življenjepisu.

Veseli bomo vseh interesentov, ki se bodo odzvali s svojimi osebnimi podatki in idejo na [email protected] ali na 040 336 311.

Več o trenutnih aktivnostih in samem centru najdete na naši spletni strani in Facebook profilu “Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center”.

Ekipa medgeneracijskega centra

Sorodne objave

PROGRAM TRETJA KARIERA DECEMBER ČAKA NA VAŠE PRIJAVE

NOVEMBER se zaključuje in počasi vstopamo v praznični DECEMBER. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki jih bomo...

Otvoritev prenovljenih prostorov inovativnega središča Simbioza BTC City Lab

Vabljeni na otvoritev prenovljenih in večjih prostorov Simbioza BTC City LABa, ki bodo uporabnikom omogočili vpogled v tehnološke zanimive produkte,...

Aplikacija Magda praznuje drugo leto delovanja

Prva mobilna aplikacija za starejše v Sloveniji- aplikacija Magda praznuje drugo leto delovanja, v dveh letih več kot 4.700 uporabnikov Skupaj...

PROGRAM TRETJA KARIERA NOVEMBER ČAKA NA VAŠE PRIJAVE

OKTOBER se izteka in na voljo je že nov urnik brezplačnih delavnic Tretja kariera za NOVEMBER 2022. Ponujamo vam pester...

Oddajte svoj komentar