Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > DOKAŽI SE!

Imaš posebne veščine ali znanje, ki ga želiš deliti z ljudmi, pa ne veš kako in kje? Imaš to kar potrebuješ, da nastopiš pred skupino ljudi in pokažeš kaj znaš?

»Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center« ti pomaga! Za aktivnosti, ki bi jih rad/ pokazal/a ali naučil/a tudi druge, ti ponujamo brezplačen prostor v okviru našega centra na Dunajski 22 v Ljubljani.

Iščemo namreč prostovoljce, ki bi se radi preizkusili v vlogi voditelja delavnice, predavanja, okrogle mize, družabnih večerov, rekreacije ali česarkoli drugega. Vse kar potrebuješ je le neko znanje, spretnost, strast, ki bi jo rad/a delil/a s svetom. Lahko se odločiš za izvajanje delavnice enkrat ali večkrat tedensko, mesečno ali pa le za enkratno izvedbo.

Odločitev je tvoja, mi pa ti ponudimo prostor. In ne le to – izvedli bomo tudi promocijo tvoje delavnice preko naših socialnih omrežij, spletne strani in baze elektronskih naslovov.

Ponujamo ti edinstveno priložnost, da se dokažeš v vodenju/poučevanju/prikazu želene aktivnosti, kar bo nedvomno lepo izgledalo med izkušnjami na tvojem življenjepisu.

Veseli bomo vseh interesentov, ki se bodo odzvali s svojimi osebnimi podatki in idejo na [email protected] ali na 040 336 311.

Več o trenutnih aktivnostih in samem centru najdete na naši spletni strani in Facebook profilu “Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center”.

Ekipa medgeneracijskega centra

Sorodne objave

Že berete digitalno?

Se odpravljate na izlet z avtom, avtobusom ali vlakom? Je pred vami dolga pot in se bojite, da se boste...

Podaljšan rok za prijavo na nagradni natečaj za osnovnošolce »Neresnične informacije na spletu«

Ministrstvo za digitalno preobrazbo podaljšuje rok za prijavo na nagradni natečaj, na katerem bodo izbrani trije najboljši digitalni izdelki na...

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Oddajte svoj komentar