Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > DOKAŽI SE!

Imaš posebne veščine ali znanje, ki ga želiš deliti z ljudmi, pa ne veš kako in kje? Imaš to kar potrebuješ, da nastopiš pred skupino ljudi in pokažeš kaj znaš?

»Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center« ti pomaga! Za aktivnosti, ki bi jih rad/ pokazal/a ali naučil/a tudi druge, ti ponujamo brezplačen prostor v okviru našega centra na Dunajski 22 v Ljubljani.

Iščemo namreč prostovoljce, ki bi se radi preizkusili v vlogi voditelja delavnice, predavanja, okrogle mize, družabnih večerov, rekreacije ali česarkoli drugega. Vse kar potrebuješ je le neko znanje, spretnost, strast, ki bi jo rad/a delil/a s svetom. Lahko se odločiš za izvajanje delavnice enkrat ali večkrat tedensko, mesečno ali pa le za enkratno izvedbo.

Odločitev je tvoja, mi pa ti ponudimo prostor. In ne le to – izvedli bomo tudi promocijo tvoje delavnice preko naših socialnih omrežij, spletne strani in baze elektronskih naslovov.

Ponujamo ti edinstveno priložnost, da se dokažeš v vodenju/poučevanju/prikazu želene aktivnosti, kar bo nedvomno lepo izgledalo med izkušnjami na tvojem življenjepisu.

Veseli bomo vseh interesentov, ki se bodo odzvali s svojimi osebnimi podatki in idejo na [email protected] ali na 040 336 311.

Več o trenutnih aktivnostih in samem centru najdete na naši spletni strani in Facebook profilu “Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center”.

Ekipa medgeneracijskega centra

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar