Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

PUSTITE IDEJAM, DA POLETIJO

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > PUSTITE IDEJAM, DA POLETIJO

Imate dobro idejo, pa ne veste kako jo uresničiti? Prijavite se na razpis INA3 do 5. maja in si zagotovite, da bodo vaše ideje prepoznane, slišane in celo uresničene!

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana s projektno skupino mladih kreativcev (INATRI) letos že tretjič vabi vse mlade, nadobudne kreativce, da prijavijo svoje ideje ali rešitve na razpis INATRI – ideja, invencija, inovacija.

Namen tega razpisa je motiviranje različnih skupin in posameznikov, ki se v trenutnem dokaj negostoljubnem poslovnem okolju, ki je povzročeno tudi z neugodnimi gospodarskimi razmerami, spopadajo z izzivi iskanja pravega študija (srednješolci), primerne zaposlitve (vse več mladih iskalcev zaposlitve) itd. Številni posamezniki se odločajo med samostojnim podjetništvom in prekerno zaposlitvijo, imajo pa obilico idej ali celo invencij, ki jih ne znajo in ne zmorejo razviti ali umestiti v okolje, ki naj bi jim omogočalo delo in uspeh. V tej populaciji je veliko tudi mladih deklet, žensk, ki imajo poleg teh izzivov dostikrat pred seboj še dodatno težavo, skrb za družino, otroke in starejše člane družine (sendvič generacija).

Na razpisu lahko sodeluješ tudi ti. K prijavam vabijo predvsem:

  •     mlade med 15. in 29. letom,
  •     odrasle med 30. in 40. letom,
  •     odrasle nad 41. letom.

Ne glede na status (dijaki, študentje, iskalci zaposlitve, zaposleni).
Podelili bodo po dve nagradi za prvo, drugo in tretje mesto in 10 priznanj:

  •     v kategoriji mladi med 15. in 29. letom,
  •     v kategoriji odrasli med 30. in 40. letom,
  •     v kategoriji odrasli nad 41. letom.


Razpis spodbuja mlade, nadobudne kreativce pri generiranju svežih in odbitih idej, povezovanju in aktivaciji v svet gospodarstva.  Razpis mladim ponudi, da je njihova ideja »slišana« in s tem možnost predstavitve in promocije ideje gospodarstvu, podjetnikom ter inovatorjem.

To je več kot odličen način promocije za mlade, da se povežejo s tistimi pravimi osebami, katerim se njihova ideja zdi zanimiva in vredna podpore. Sigurno pa je to tudi zelo dobro orodje za preboj ledu pri povezovanju in minglanju. Kaj torej še čakate in zakaj bi se obotavljali? Nagrada namreč ni le dodatna vrednost avtorju pri vstopu v svet gospodarstva in iskanju zaposlitve, ampak je tudi potrditev gradnje razpoznavnosti posameznika oziroma skupine. Prepričani smo, da ste ravno mladi tisti, ki v današnjem svetu lahko pripomorete k iskanju rešitev današnjih problemov, in vemo da ste ravno vi tisti, ki v sebi nosite SUPER ideje, a ne veste kam z njimi. Inatri je tu, da vam pomaga prebiti led, lastno idejo še bolj razviti, jo spromovirati in razvijati lastno identiteto.

Idejo je možno predstaviti in tudi izvesti, a dokler bo ideja le v vaši glavi, se premik ne bo zgodil.

Prijavite se že danes – na spletni strani http://inatri.eu, najdete vse podatke o pravilih in nagradah ter seveda tudi prijavni obrazec.

Sorodne objave

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Začenjajo se tedni digitalnih veščin: All Digital Weeks 2023

S ponosom naznanjamo, da smo tudi letos v Simbioza Genesis, socialno podjetje, nacionalni partner kampanje Tedni digitalnih veščin 2023 (All...

Informativno srečanje v okviru Green Digital Skills certificiranega programa

Simbioza v sodelovanju z Akademijo INCO vabi zainteresirane na informativno srečanje o programu za pridobivanje certifikata Green Digital Skills, ki...

Oddajte svoj komentar