Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

IŠČEMO VODJE NOVE AKCIJE SIMBIOZA

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > IŠČEMO VODJE NOVE AKCIJE SIMBIOZA

Simbioza išče in daje priložnost. Drugačno, nenavadno.

Simbioza je z računalniki postala trajnostna. Jeseni pa bo s svojo drugačnostjo ponovno povezala Slovenijo. Tokrat bo Simbioza gibala. Športno, medgeneracijsko dogajanje.

In nekomu bi radi dali priložnost, da se preizkusi, dokaže, v vodenju tega projekta. Ne, ne ponujamo plače, službe, temveč ponujamo priložnost. Nekateri so jo izkoristili dobro, verjetno bosta Ana in Borut potrdila, da je bila to najboljša šola za življenje. Odmevno bo, zabavno. Bo pa tudi kup dela, nekaj neprespanih noči, borba, da se iz nemogočega naredi mogoče. Skratka, iščemo borko ali borca, ki si želi nekaj več.

ana.plesko@simbioza.eu bo vesela interesentov. Akcija Simbioza giba se bo delila na tri sklope – športasadi in navija. V prvi vrsti iščemo nekoga za Simbiozo sadi in Simbioza navija. Seveda lahko to vest delite z ostalimi – radi bi mladega, lahko ne zelo izkušenega, do 30 let, vendar se ji ali mu morajo predvsem svetiti oči.

Izkoristi priložnost!

Sorodne objave

Poklici prihodnosti: več kot 80 deklet podalo svoje ideje

S projektom GirlsDoCode: Poklici prihodnosti spodbujamo dekleta iz osnovnih šol k učenju programiranja.

Tretja kariera – mesec december!

Ko se dnevi skrajšajo in noči napolnijo s pričakovanjem prazničnega časa, ekipa Simbioze vabi vse, ki želijo tudi v tem...

Vabilo na GirlsDoCode: Poklici prihodnosti – Hackaton s twistom!

S projektom GirlsDoCode: Poklici prihodnosti spodbujamo dekleta iz osnovnih šol k učenju programiranja.

Oddajte svoj komentar