Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

FEBRUAR JE ČAS ZA DRUŽENJE IN NOVA ZNANJA

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > FEBRUAR JE ČAS ZA DRUŽENJE IN NOVA ZNANJA

Februarja nas v Na Triglav spreminjat! Simbioza medgeneracijskem centru čaka veliko novosti. Pridružite se nam lahko na začetnem tečaju nemškega jezika, likovnem tečaju, , začetnih in nadaljevalnih računalniških tečajih in drugih zanimivih vsebinah.

Februarja nas v Na Triglav spreminjat! Simbioza medgeneracijskem centru čaka veliko novosti. Pridružite se nam lahko na začetnem tečaju nemškega jezika, likovnem tečaju, , začetnih in nadaljevalnih računalniških tečajih in drugih zanimivih vsebinah.Koledar dogajanja v našem medgeneracijskem centru si lahko pogledate TUKAJ.

ČLANSTVO

Z mesecem decembrom smo v našem medgeneracijskem centru uvedli  možnost članstva. To pomeni, da se lahko kdorkoli želi, včlani v naš medgeneracijski center in na ta način pridobi možnost brezplačnega obiska delavnic in tečajev, ki potekajo v našem medgeneracijskem centru.

Članstvo ne omogoča brezplačnega obiska individualnih tečajev in nadaljevalnih računalniških tečajev. Pri slednjih ste kot član upravičeni do 20% popusta. Cena nadaljevalnega računalniškega tečaja z upoštevanim članskim popustom tako znaša 16 eur/mesec.

 Članarina znaša 20 evrov mesečno in se poravna ob prvem obisku izbrane aktivnosti.

Iščete darilo za najbližje?

S paketom petih kupončkov lahko svojim dragim podarite obisk petih delavnic v našem medgneracijskem centru. Kupončki ne veljajo za jezikovne in računalniške delavnice.

Cena paketa petih kupončkov je 15 evrov.

Članstvo

Podarite članstvo v Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center, ki članu prinaša neomejen obisk vseh naši dejavnosti.

Cena mesečne članarine je 20 evrov.

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...

Oddajte svoj komentar