Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Simbioza Genesis, socialno podjetje, je danes prejelo priznanje Republike Slovenije za prostovoljstvo za leto 2014.

V prvi vrsti bi se radi zahvalili vsem prostovoljcem, udeležencem in ekipi, brez katerih Simbioze ne bi bilo. Hvala vam! 

Po sklepu Odbora Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva smo priznanje letos prejeli tudi mi: “Simbioza je prerasla okvire računalniških delavnic in tako postala trajnostni projekt s poudarki na področju medgeneracijskega sodelovanja ravno preko prostovoljstva.” 

Naša direktorica Ana Pleško je čudovit dan sklenila z naslednjimi besedami: 
“Bravo. Bravo za vse nas, ki ste in še soustvarjate Simbioza zgodbo. Najprej hvala vsem udeležencem, da so premagali strah in z nami raziskovali uporabo računalnika. Simbioza je dosegla zavidljive rezultate – tako na področju izboljšanja e-pismenosti kot področju medgeneracijskega sodelovanja preko prostovoljstva. Največja hvala gre zagotovo več kot 10.000 prostovoljcem, s katerimi smo skupaj preko medgeneracijskega sodelovanja povezovali Slovenijo in brez katere Simbioze ne bi bilo. Hvala najboljši ekipi Simbioza, s katerimi premikamo meje in delamo srečno, srčno, z veseljem in ponosom. Kot model prostovoljskega sodelovanja med generacijami je to odlična priložnost, da se uporablja kjerkoli na svetu.”

Hvala!  

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar