Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Simbioza Genesis, socialno podjetje, je danes prejelo priznanje Republike Slovenije za prostovoljstvo za leto 2014.

V prvi vrsti bi se radi zahvalili vsem prostovoljcem, udeležencem in ekipi, brez katerih Simbioze ne bi bilo. Hvala vam! 

Po sklepu Odbora Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva smo priznanje letos prejeli tudi mi: “Simbioza je prerasla okvire računalniških delavnic in tako postala trajnostni projekt s poudarki na področju medgeneracijskega sodelovanja ravno preko prostovoljstva.” 

Naša direktorica Ana Pleško je čudovit dan sklenila z naslednjimi besedami: 
“Bravo. Bravo za vse nas, ki ste in še soustvarjate Simbioza zgodbo. Najprej hvala vsem udeležencem, da so premagali strah in z nami raziskovali uporabo računalnika. Simbioza je dosegla zavidljive rezultate – tako na področju izboljšanja e-pismenosti kot področju medgeneracijskega sodelovanja preko prostovoljstva. Največja hvala gre zagotovo več kot 10.000 prostovoljcem, s katerimi smo skupaj preko medgeneracijskega sodelovanja povezovali Slovenijo in brez katere Simbioze ne bi bilo. Hvala najboljši ekipi Simbioza, s katerimi premikamo meje in delamo srečno, srčno, z veseljem in ponosom. Kot model prostovoljskega sodelovanja med generacijami je to odlična priložnost, da se uporablja kjerkoli na svetu.”

Hvala!  

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.

Oddajte svoj komentar