Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

IŠČEMO SIMBIOZA ANIMATORJE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > IŠČEMO SIMBIOZA ANIMATORJE

Imaš rad/a otroke? Želiš pridobiti nove izkušnje in nova znanja ter se ob tem zabavati v najboljši družbi? Iščemo prostovoljce, ki se radi ukvarjajo z otroki, uživajo v prenosu znanja in pomoči mlajšim. Pridi, da se spoznamo!

Simbioza v poletnih mesecih že četrto leto pripravlja v Ljubljani (Dunajska 22, stavba Slovenijales) tri tedne počitnic za otroke, med 5. in 12. letom. Simbioza poletne počitnice se bodo odvijale v dveh tednih julija in dveh avgusta, vsak pa bo imel svojo tematiko:

1. TERMIN: RAZISKOVALNI TEDEN (3.7. – 7.7.)

2. TEDEN: TEDEN USTVARJALCEV (10.7. – 14.7.)

3. TEDEN: RAČUNALNIŠKI TEDEN (21.8. – 25.8.)

Osnovni namen je otrokom predstaviti kvalitetno preživljanje prostega časa na zabaven in dinamičen način, razvijanje kreativnosti, domišljije, igre, zabave ter druženje z vrstniki in otrokom polepšati poletje v Ljubljani.
Iščemo prostovoljce, ki se radi ukvarjate z otroki, uživate v prenosu znanja in pomoči mlajšim. Sodelovanje pri projektih vam bo približalo delo tako Simbioze in medgeneracijskega centra, kot omenjenih projektov, pridobili boste izkušnje in dobro referenco, hkrati pa boste tudi sami deležni otroške radoživosti in brezskrbnosti. Pomembno je, da ste z nami lahko en cel teden (lahko tudi več terminov), 8 ur dnevno. Želimo si, da otroci preživijo zabavne, kreativne in poučne počitnice, zato vabimo v našo družbo prostovoljce, ki bi nam pomagali pri organizaciji in izvedbi počitniških aktivnosti. Odprti smo za predloge, zelo dobrodošle so izkušnje in različna znanja (ustvarjanje, šport, ipd.).

KAJ PONUJAMO?
– Izkušnje, nova znanja
– Malica in potni stroški
– Potrdilo
– Možnost sodelovanja tudi med šolskim letom

Pred samim začetkom bomo na Simbiozi imeli kratko izobraževanje o delu z otroki, prostovoljstvu in predstavitvijo okvirnega počitniškega programa.

Si z nami? Potem se prijavi TUKAJ. Prijave zbiramo do 23. junija, izobraževanje za Simbioza animatorje bo potekalo 27. junija 2017. 

Sorodne objave

Priznanje MEGA NAVDIH 2022 je naše!

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza je za projekt ‘Simbioza skupnost‘ prejel priznanje MEGA navdih 2022. V Simbiozi pletemo vezi medgeneracijskega...

Mednarodni dan prostovoljstva

Danes, 5. decembra, obeležujemo mednarodni dan prostovoljstva.  Dejanje prostovoljstva in solidarnost, ki jo prostovoljci in prostovoljke izkazujejo s svojim delom,...

Z Green Digital Skills certifikatom do zelene in digitalne kariere

Simbioza v sodelovanju z Akademijo INCO z veseljem napoveduje začetek izvajanja certificiranega programa Green Digital Skills, brezplačnega spletnega tečaja, ki...

Simbiozin medgeneracijski dan: inovativno središče na peto obletnico s prenovljenimi prostori (PR sporočilo)

Danes, 30. novembra 2022, so pod sloganom Simbiozin medgeneracijski dan v spodnji etaži Emporiuma v BTC City Ljubljana zaživeli prenovljeni...

Oddajte svoj komentar