Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

IŠČEMO SIMBIOZA ANIMATORJE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > IŠČEMO SIMBIOZA ANIMATORJE

Imaš rad/a otroke? Želiš pridobiti nove izkušnje in nova znanja ter se ob tem zabavati v najboljši družbi? Iščemo prostovoljce, ki se radi ukvarjajo z otroki, uživajo v prenosu znanja in pomoči mlajšim. Pridi, da se spoznamo!

Simbioza v poletnih mesecih že četrto leto pripravlja v Ljubljani (Dunajska 22, stavba Slovenijales) tri tedne počitnic za otroke, med 5. in 12. letom. Simbioza poletne počitnice se bodo odvijale v dveh tednih julija in dveh avgusta, vsak pa bo imel svojo tematiko:

1. TERMIN: RAZISKOVALNI TEDEN (3.7. – 7.7.)

2. TEDEN: TEDEN USTVARJALCEV (10.7. – 14.7.)

3. TEDEN: RAČUNALNIŠKI TEDEN (21.8. – 25.8.)

Osnovni namen je otrokom predstaviti kvalitetno preživljanje prostega časa na zabaven in dinamičen način, razvijanje kreativnosti, domišljije, igre, zabave ter druženje z vrstniki in otrokom polepšati poletje v Ljubljani.
Iščemo prostovoljce, ki se radi ukvarjate z otroki, uživate v prenosu znanja in pomoči mlajšim. Sodelovanje pri projektih vam bo približalo delo tako Simbioze in medgeneracijskega centra, kot omenjenih projektov, pridobili boste izkušnje in dobro referenco, hkrati pa boste tudi sami deležni otroške radoživosti in brezskrbnosti. Pomembno je, da ste z nami lahko en cel teden (lahko tudi več terminov), 8 ur dnevno. Želimo si, da otroci preživijo zabavne, kreativne in poučne počitnice, zato vabimo v našo družbo prostovoljce, ki bi nam pomagali pri organizaciji in izvedbi počitniških aktivnosti. Odprti smo za predloge, zelo dobrodošle so izkušnje in različna znanja (ustvarjanje, šport, ipd.).

KAJ PONUJAMO?
– Izkušnje, nova znanja
– Malica in potni stroški
– Potrdilo
– Možnost sodelovanja tudi med šolskim letom

Pred samim začetkom bomo na Simbiozi imeli kratko izobraževanje o delu z otroki, prostovoljstvu in predstavitvijo okvirnega počitniškega programa.

Si z nami? Potem se prijavi TUKAJ. Prijave zbiramo do 23. junija, izobraževanje za Simbioza animatorje bo potekalo 27. junija 2017. 

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar