Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

IŠČEMO SIMBIOZA ANIMATORJE ZA SUPER TRUPER SIMBIOZA POLETNE POČITNICE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > IŠČEMO SIMBIOZA ANIMATORJE ZA SUPER TRUPER SIMBIOZA POLETNE POČITNICE

Na Simbiozi smo letos pripravili kar pet počitniških tednov polnih smeha, top zabave, nenavadnih ustvarjalnic in nadvse zanimivih obiskov. Vas zanima več? Pridruži se nam!

Da bi se naši otroci počutili kar se da dobro, varno in se vsak dan naučili česa novega, iščemo prostovoljce, ki imajo radi delo z otroki, so željni novih izkušenj ter uživajo v prenosu znanja in pomoči mlajšim. Naša želja je spodbuditi raziskovalni duh in kreativno žilico naših mladih varovancev ter jim predstaviti kvalitetno preživljanje prostega časa na zabaven in dinamičen način, zato v svojo ekipo vabimo vedoželjne, entuziastične in kreativne posameznike, ki znajo prisluhniti potrebam otroka, se z veseljem z njim poigrajo in ga kaj novega naučijo.

Poletne počitnice smo razdelili v pet tematskih tednov:

26. 6. – 29.6. 2018: IGRIVI TEDEN bo zaznamovan z umetniško, cirkuško in gledališko dejavnostjo. Veliko bomo plesali, peli, si izdelali nadvse zabavne cirkuške rekvizite, se preizkusili v žongliranju ter obiskali kulturne ustanove.

2. 7. – 6. 7. 2018: MODRI TEDEN bo v znamenju računaliških in programerskih spretnosti, preizkusili bomo tudi interaktivna tla, virtualna očala, obiskali gasilce in še marsikaj.

9. 7. – 13. 7. 2018: RAZGIBANI TEDEN bo namenjen športu in naravi, podajanju žoge na sveži travi in pozdravljanju živali. Manjkale ne bodo niti ekološke ustvarjalnice.

20. 8. – 24. 8. 2018: ZVEDAVI TEDEN bo namenjen novinarskim ustvarjalnicam, spoznavanju radia, televizije, pa še svoj časopis bomo napisali.

27. 8. – 31. 8. 2018: NENAVADNI TEDEN bo prav poseben. Vsak dan bo namenjen drugi dejavnosti: pravljični dan – pustolovski dan – angleški dan – cirkuški dan – glasbeni dan … pa še kaj!

PRIDRUŽI SE NAM! Poleg zabave, izkušenj in dobre reference, boš imel/a priložnost spoznati delo Simbioze in medgeneracijskega centra, ob tem pa boš tudi sam/a deležna otroške radoživosti in brezskrbnosti. Pomembno je, da si lahko z nami cel teden (lahko tudi več terminov), 8 ur dnevno. Za malico bo poskrbljeno. Ob koncu dobiš potrdilo, vedno pa lahko ostaneš z nami tudi med šolskim letom.

Prijave zbiramo TUKAJ do ponedeljka, 4. junija 2018.

Pred samim začetkom bomo na Simbiozi izvedli kratko izobraževanje o delu z otroki, prostovoljstvu in predstavitvijo okvirnega počitniškega programa.

Zelo so dobrodošle izkušnje in najrazličnejša znanja, s katerimi lahko popestriš naša druženja, seveda pa smo odprti tudi za predloge in ideje.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 040 336 311 ali e-mail naslovu: [email protected]

SE VIDIMO!

Sorodne objave

Že berete digitalno?

Se odpravljate na izlet z avtom, avtobusom ali vlakom? Je pred vami dolga pot in se bojite, da se boste...

Podaljšan rok za prijavo na nagradni natečaj za osnovnošolce »Neresnične informacije na spletu«

Ministrstvo za digitalno preobrazbo podaljšuje rok za prijavo na nagradni natečaj, na katerem bodo izbrani trije najboljši digitalni izdelki na...

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Oddajte svoj komentar