Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Kampanja e-Skills for Jobs 2015!

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > Kampanja e-Skills for Jobs 2015!

Lansko leto smo se s projektom Ypsilon Mladi in v sodelovanju z Microsoftom pridružili projektu Evropske komisije – e-Skills for Jobs 2014 in IKT veščine in znanja omogočili več kot 700 mladim.

Tudi letos se projekt [email protected] priključuje projektu e-Skills for Jobs 2015, saj želimo ponovno ponuditi IKT znanje tistim, ki to potrebujejo in izražajo željo po novih izkušnjah in veščinah.

Nova kampanja bo otvorjena v Rigi v petek, 13. marca, kjer bo predstavljen tudi osnutek deklaracije, ki zajema vizijo prihodnosti e-veščin politik v Evropi.

Kampanja bo trajala dve leti, njeni glavni cilji pa so spodbujanje novih strategij Evropske unije na področju e-znanja, urejanje vrzeli in neskladij digitalnih znanj in spretnostji, spodbujanje najboljših praks, orodij in rešitev.

Tako bo projekt [email protected] v naslednjih dveh letih sledil ideji kampanje in se trudil slovenski populaciji in različnim generacijam ponuditi IKT znanje in veščine.

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...