Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

LX-TELEGRAM POŠTE SLOVENIJE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > LX-TELEGRAM POŠTE SLOVENIJE

Naš pokrovitelj, Pošta Slovenije svetuje, kako lahko s LX-telegramom bližnjim polepšamo dan.

LX-telegram Pošte Slovenije – ekskluziven način komuniciranja za ohranjanje dobrih medsebojnih odnosov

Kljub tehnološki dovršenosti in prijaznemu načinu uporabe noben pripomoček sodobne tehnologije ne more nadomestiti topline, drobne pozornosti in občutka ljubljenosti, ki jih lahko podari osebno voščilo.

LX-telegram Pošte Slovenije je pošiljka, s katero lahko uporabniki čestitajo za rojstni dan, se zahvalijo, voščijo ob rojstvu otroka, čestitajo ob napredovanju v službi ali ob uspešno opravljenem doktoratu ter ob osebnih in ostalih praznikih njihovih najbližjih, znancev, prijateljev in poslovnih partnerjev. Priložnosti za iskreno voščilo in lepo besedo je še mnogo več, saj ga ni dogodka v življenju, ki ga ne bi mogli obeležiti z LX-telegramom Pošte Slovenije.

Ponudba LX-telegramov obsega kakovostna peneča vina, knjige, darilne bone, bombonjre in cvetje. Uporabnikom so na voljo navadne oz. klasične LX-voščilnice, glasbene LX-voščilnice, glasbene LX-voščilnice z večglasnimi oz. polifoničnimi melodijami, super glasbene LX-voščilnice ter LX-sožalnice.


Pozdravljeno, življenje!

Rojstvo otroka in prvi dotik je zagotovo eden izmed najsrečnejših dogodkov novopečenih staršev in hkrati nepozaben spomin na prve skupne trenutke.

Večji del ponudbe storitve LX-telegami prav gotovo zajemajo LX-voščilnice in LX-darila ob rojstvu. Pošta Slovenije LX-telegrame dostavlja v vse slovenske porodnišnice (Ljubljana, Trbovlje, Maribor, Ptuj, Slovenj Gradec, Celje, Kranj, Jesenice, Nova Gorica, Šempeter pri Gorici, Koper, Izola, Postojna, Novo mesto, Brežice, Murska Sobota).

V Pošti Slovenije redno spreminjajo in dopolnjujejo ponudbo LX-daril, predvsem veliko pozornosti namenjajo darilom za najmlajše oziroma dojenčke. Tako so uporabnikom na voljo različne plišaste igrače (navadne in glasbene), zgoščenke, knjigice, ropotuljice ter praktična darila kot so nogavičke, copatki ipd., ki jih bo vesela vsaka mamica. Prav tako se trudijo, da so LX-darila cenovno ugodna, kvalitetna in da so z njimi uporabniki zadovoljni.

V prihodnje bodo v Pošti Slovenije še naprej skrbeli, da bodo ponudbo LX-telegramov dopolnjevali z različnimi atraktivnimi in cenovno ugodnimi darili, po katerih bomo uporabniki še naprej z veseljem posegali.

Vabijo vas, da LX-telegram oddate na brezplačni telefonski števili 080 14 10, na najbližji pošti ter na spletni strani www.posta.si, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo.

Izkoristite pestro ponudbo LX-daril in LX-voščilnic in s tem polepšajte življenjske trenutke vaših najdražjih!

Sorodne objave

Novo na naših policah: priročniki, ki vam odpirajo digitalna vrata

Z veseljem vam sporočamo, da so sveže iz pečice (ali sveži izpod računalniških tipk) prispeli naši težko pričakovani priročniki, ki...

ŠIRIMO EKIPO: Pridružite se nam!

Zveni zabavno, izzivalno? Si odprt/a za nove izkušnje? Čakajo te novi izzivi, zgrabi priložnost!

22. Festival za tretje življenjsko obdobje konec septembra v Cankarjevem domu

V Cankarjev dom v Ljubljano od 27. do 29. septembra prihaja že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), največji...

TRETJA KARIERA 2023/2024 – OKTOBER 2023

Jesen je v polnem razmahu in pri Simbiozi smo polni energije in novih idej. Z veseljem vam sporočamo, da je...

Oddajte svoj komentar