Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

LX-TELEGRAM POŠTE SLOVENIJE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > LX-TELEGRAM POŠTE SLOVENIJE

Naš pokrovitelj, Pošta Slovenije svetuje, kako lahko s LX-telegramom bližnjim polepšamo dan.

LX-telegram Pošte Slovenije – ekskluziven način komuniciranja za ohranjanje dobrih medsebojnih odnosov

Kljub tehnološki dovršenosti in prijaznemu načinu uporabe noben pripomoček sodobne tehnologije ne more nadomestiti topline, drobne pozornosti in občutka ljubljenosti, ki jih lahko podari osebno voščilo.

LX-telegram Pošte Slovenije je pošiljka, s katero lahko uporabniki čestitajo za rojstni dan, se zahvalijo, voščijo ob rojstvu otroka, čestitajo ob napredovanju v službi ali ob uspešno opravljenem doktoratu ter ob osebnih in ostalih praznikih njihovih najbližjih, znancev, prijateljev in poslovnih partnerjev. Priložnosti za iskreno voščilo in lepo besedo je še mnogo več, saj ga ni dogodka v življenju, ki ga ne bi mogli obeležiti z LX-telegramom Pošte Slovenije.

Ponudba LX-telegramov obsega kakovostna peneča vina, knjige, darilne bone, bombonjre in cvetje. Uporabnikom so na voljo navadne oz. klasične LX-voščilnice, glasbene LX-voščilnice, glasbene LX-voščilnice z večglasnimi oz. polifoničnimi melodijami, super glasbene LX-voščilnice ter LX-sožalnice.


Pozdravljeno, življenje!

Rojstvo otroka in prvi dotik je zagotovo eden izmed najsrečnejših dogodkov novopečenih staršev in hkrati nepozaben spomin na prve skupne trenutke.

Večji del ponudbe storitve LX-telegami prav gotovo zajemajo LX-voščilnice in LX-darila ob rojstvu. Pošta Slovenije LX-telegrame dostavlja v vse slovenske porodnišnice (Ljubljana, Trbovlje, Maribor, Ptuj, Slovenj Gradec, Celje, Kranj, Jesenice, Nova Gorica, Šempeter pri Gorici, Koper, Izola, Postojna, Novo mesto, Brežice, Murska Sobota).

V Pošti Slovenije redno spreminjajo in dopolnjujejo ponudbo LX-daril, predvsem veliko pozornosti namenjajo darilom za najmlajše oziroma dojenčke. Tako so uporabnikom na voljo različne plišaste igrače (navadne in glasbene), zgoščenke, knjigice, ropotuljice ter praktična darila kot so nogavičke, copatki ipd., ki jih bo vesela vsaka mamica. Prav tako se trudijo, da so LX-darila cenovno ugodna, kvalitetna in da so z njimi uporabniki zadovoljni.

V prihodnje bodo v Pošti Slovenije še naprej skrbeli, da bodo ponudbo LX-telegramov dopolnjevali z različnimi atraktivnimi in cenovno ugodnimi darili, po katerih bomo uporabniki še naprej z veseljem posegali.

Vabijo vas, da LX-telegram oddate na brezplačni telefonski števili 080 14 10, na najbližji pošti ter na spletni strani www.posta.si, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo.

Izkoristite pestro ponudbo LX-daril in LX-voščilnic in s tem polepšajte življenjske trenutke vaših najdražjih!

Sorodne objave

Že berete digitalno?

Se odpravljate na izlet z avtom, avtobusom ali vlakom? Je pred vami dolga pot in se bojite, da se boste...

Podaljšan rok za prijavo na nagradni natečaj za osnovnošolce »Neresnične informacije na spletu«

Ministrstvo za digitalno preobrazbo podaljšuje rok za prijavo na nagradni natečaj, na katerem bodo izbrani trije najboljši digitalni izdelki na...

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Oddajte svoj komentar