Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

NATEČAJ PROSTOVOLJEC LETA 2012

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > NATEČAJ PROSTOVOLJEC LETA 2012

Zavod Ypsilon je za projekt Simbioza prejel priznanje Mladinskega sveta Slovenije za sodelovanje v natečaju Prostovoljec leta 2012!

Včeraj je na Brdu pri Kranju potekala zaključna prireditev natečaja Prostovoljec leta. Natečaj je pod pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja in v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport že 11. leto zapored pripravil Mladinski svet Slovenije, za leto 2012 pa je na natečaj prispelo kar 187 prijav za posameznike in 64 prijav za projekte, ki jih je oddalo 152 različnih prijaviteljev.

Podeljenih je bilo devet ključnih nazivov in dve posebni priznanji.

Eno izmed ključnih priznanj, priznanje za kolektivno delo, in naziv Naj prostovoljski projekt je prejel projekt Zate, zame, za nas, prijavitelja Društva za penalno in postpenalno obravnavo Prestop. Projekt Simbioza, prijavitelja Zavoda Ypsilon, je tako kot ostali projekti, prijavljeni v tej kategoriji, prejel priznanje MSS za sodelovanje v natečaju Prostovoljec leta 2012.

Več o natečaju Prostovoljec leta in letošnjih nagrajencih si lahko preberete tukaj.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.

Oddajte svoj komentar