Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

NOVO LETO PRINAŠA NOVA PRIJATELJSTVA IN NOVE IZZIVE! JANUAR V MGC!

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > NOVO LETO PRINAŠA NOVA PRIJATELJSTVA IN NOVE IZZIVE! JANUAR V MGC!

Novo leto prinaša, nova prijateljstva, nove priložnosti, predvsem pa tudi novo znanje! Vabimo vas v medgeneracijski center!

Novo leto prinaša, nova prijateljstva, nove priložnosti, predvsem pa tudi novo znanje! Vabimo vas, da se januarja udeležite naslednjih tečajev, delavnic in predavanj:

  • Začetni in nadaljevalni tečaj pametnega telefona: Pametni telefoni postajajo nenadomestljiv vsakodnevni pripomoček, s katerim ostajamo v stiku z bližnjimi, si pomagamo organizirati vsakdan, iščemo informacije, se učimo in zabavamo. Preko srečanj si bomo pogledali vse te zmožnosti in še več. Začetni tečaj poteka ob ponedeljkih med 9:00 – 10:00, nadaljevalni tečaj pa ob petkih med 9:00 – 10:00.
  • Tečaj uporabe tabličnega računalnika: Tablični računalniki postajajo čedalje bolj napredni, zmogljivi in dostopni. Udeležite se tečaja ter se naučite načinov, s katerimi si lahko olajšate ali popestrite vsakdan, dostopate do multimedijskih vsebin ter brezskrbno brskate po internetu iz naslonjača. Tečaj uporabe tabličnega računalnika poteka vsako sredo med 11:00 – 12:00.
  • Začetni in nadaljevalni tečaj uporabe računalnika: Tečaji uporabe računalnika so namenjeni vsem, ki dela z računalnikom še niste vajeni, se z njimi srečujete prvič ali pa jih že uporabljate v vsakdanjem življenju in bi želeli svoje znanje utrditi in poglobiti. Naučite se uporabljati elektronsko pošto, na hiter in enostaven način dostopajte do zanimivih spletnih vsebin in se naučite upravljati z datotekami na vašem računalniku. Pridružite se nam in se v prijaznem okolju naučite uporabe računalnika, od osnov in vse do naprednejših vsebin. Računalniški tečaji so namenjeni vsem nad 55+. Začetni tečaj uporabe računalnika poteka vsak ponedeljek med 10:30 – 12:00, nadaljevalni tečaj uporabe računalnika pa med 9:00 – 10:30.
  • Tečaj digitalne fotografije: Ste novoletne praznike preživeli v družbi najbližjih in posneli vrsto fotografij, zdaj pa ne veste kako bi jih delili z najbližjimi? Udeležite se tečaja digitalne fotografije, kjer si bomo pogledali celoten potek od zajema fotografije z ustrezno napravo, urejanja fotografij v sami napravi, pretko fotografij z naprave, kako deliti fotografije s prijatelji in bližnjimi ter osnove urejanja fotografij. Tečaj digitalne fotografije poteka vsak petek med 10:30 – 11:30.
  • Ustvarjalne delavnice iz odpadnega materiala. Po novoletni zabavi steklenic nikar ne odvržite stran, temveč jih prinesite na ustvarjalne delavnice in jih spremenite v izdelek, na katerega boste lahko ponosni! Ustvarjalne delavnice iz odpadnega materiala bodo potekale v sredo, 18.1. in 25.1. od 9:00 do 10:30! Nekaj materiala bo na voljo tudi pri nas!
  • Razmigaj možgane. Možgane vsakodnevno obremenjujemo s prevelikimi količinami podatkov in različnih dražljajev, redko pa pomislimo, da tudi ti potrebujejo vzdrževanje. Pridružite se nam na delavnicah “Razmigaj možgane”, kjer boste preko različnih vaj pomigali s sivimi celicami in krepili spomin. Vsako sredo od 10:00 do 11:30!
  • Začetni in nadaljevalni tečaj angleškega jezika. V januarju bosta nazaj na sporedu začetni in nadaljevalni tečaj angleškega jezika. Za več informacij vas vljudno vabimo na prvo srečanje, ki bo v četrtek, 12.1. ob 11:00!
  • Kvačkaj in pomagaj. Radi kvačkate? Radi tudi pomagate ljudem v stiski? Udeležite se dobrodelnih delavnic “Kvačkaj in pomagaj!”. Na delavnicah se bo izdelovalo različne kvačkane izdelke, denar od prodanih izdelkov pa bo namenjen tistim v stiski. Ta mesec sta organizirani dve delavnici: Prva je v torek, 10.1. od 10:00 do 11:30, druga pa v ponedeljek, 23.1. od 16:00 do 17:30.
  • Potopisno predavanje o Indiji. Predavatelj Egon Kuder iz Žalca že drugič pri nas predstavlja svoja potepanja po Indiji. Prisluhnite njegovim dogodivščinam in iz prve roke izvedite še kaj več o tamkajšnjih ljudeh, običajih in krajih. Predavanje bo potekalo v sredo, 11.1. od 12:00 do 13:00!
  • Aquarian Trinity Solutions.  Predstavitev zdravega in aktivnega življenja preko posebej prirejenih dihalnih in fizičnih vaj, kot tudi meditacije. Vljudno vabljeni na seminarje in skupinske vaje, ki bodo potekala vsak ponedeljek od 12:00 do 13:30!

Vljudno vabljeni v “Na Triglav spreminjat svet!” Simbioza medgeneracijski center na Dunajski cesti 22, 1000 Ljubljana. Za več informacij nas lahko tudi pokličete na 040 336 311, ali pa nam pišete na mgc@simbioza.eu. Prijavite se lahko tudi preko spletnega obrazca: TUKAJ.

Veselimo se vaše družbe! 🙂

Ekipa Simbioza

Sorodne objave

22. Festival za tretje življenjsko obdobje konec septembra v Cankarjevem domu

V Cankarjev dom v Ljubljano od 27. do 29. septembra prihaja že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), največji...

TRETJA KARIERA 2023/2024 – OKTOBER 2023

Jesen je v polnem razmahu in pri Simbiozi smo polni energije in novih idej. Z veseljem vam sporočamo, da je...

V SEPTEMBRU ZAČENJAMO NOVO SEZONO TRETJA KARIERA 2023/2024

Poletje se počasi poslavlja, pri Simbiozi pa že pridno kujemo načrte za novo sezono. Z veseljem vam sporočamo, da je...

Postani Simbioza prostovoljec

Iščeš zanimivo prostovoljsko izkušnjo z dodano vrednostjo medgeneracijskega sodelovanja? Te navdušuje moderna tehnologija in obvladaš osnovne digitalne veščine? Potem je...

Oddajte svoj komentar