Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

OBJAVILI SMO STRAN PROJEKTA PODJETNIŠKE VEŠČINE ZA ŽENSKE V DIGITALNEM SVETU

Nazaj
Simbioza > Novice > Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu (E4W) > OBJAVILI SMO STRAN PROJEKTA PODJETNIŠKE VEŠČINE ZA ŽENSKE V DIGITALNEM SVETU

Simbioza Genesis, družbeno podjetje, je partner konzorcija pri projektu Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki želi skozi razvoj novega programa usposabljanja izboljšati zaposlitvene možnosti žensk. Program usposabljanja je namenjen ženskam, ki želijo izboljšati svoje podjetniške in IKT veščine, ter tudi veščine projektnega vodenja. Poleg Simbioze so partnerji projekta še Association Rural Internet Access Points iz Litve, Stiftung Digitale Chancen iz Nemčije in grški Computer Technology Institute & Press Diophantus.

Objavljena je bila nova spletna stran projekta, ki je na voljo v angleščini in slovenščini. Naše delo lahko neposredno spremljate preko spletne strani, več informacij pa lahko pridobite tudi preko naše elektronske pošte, info@simbioza.eu.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.

Oddajte svoj komentar